Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18, 2013

Διανομή Τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Στηρίζοντας του δημότες που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ξεκίνησε σήμερα τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ελπίδα». Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος στέκεται αρωγός σε 355 οικογένειες, φροντίζοντας 540 ενήλικες και...............
392 παιδιά, μέλη των δικαιούχων οικογενειών.  Η διανομή τροφίμων από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (υπόγειο Δημαρχείου) θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα, μέχρι να προσέλθουν όλοι οι δικαιούχοι του προγράμματος. Στόχος είναι η διανομή τροφίμων να ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα, ανακουφίζοντας και προσφέροντας μια νότα αισιοδοξίας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας, τούτες τις γιορτινές ημέρες. Η κατανομή των τροφίμων γίνεται με τη συνδρομή των εργαζομένων, που προσλήφθηκαν στο Δήμο μέσω των προγραμμάτων Κοινωνικής Εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την προμήθεια των απαραίτητων εφοδίων του Κοινωνικού Παντοπωλείου διατέθηκαν από το δημοτικό προϋπολογισμό 75.000 ευρώ. 



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :