Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2013

21 Δεκεμβρίου 2013: Παρουσίαση Ημερολογίου 2014 Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου

O Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου, σας προσκαλεί σήμερα Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6:15μμ στην τελευταία επίσημη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τη χρονιά που "φεύγει", στην παρουσίαση του Ημερολογίου για το 2014, με θέμα: "Παραδοσιακοί Οργανοπαίχτες στ’ Απεράθου της Νάξου".
Το φετινό ημερολόγιο επιχειρεί να συγκεντρώσει όλους τους παραδοσιακούς Απεραθίτες οργανοπαίχτες που... έπαιζαν και συνεχίζουν να παίζουν το βιολί και το λαούτο τους, τη τζαμπούνα και το ντουμπάκι τους, που έδωσαν και δίνουν το δικό τους μουσικό στίγμα στην εποχή τους, μένοντας αξέχαστοι στις καρδιές των συγχωριανών μας. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολιτιστικό χώρο "Καμίνι" του Δήμου Γαλατσίου, που βρίσκεται επί των οδών Καραϊσκάκη και Ρεθύμνης.
Σας περιμένουμε να γίνουμε μια παρέα και να περάσουμε υπέροχα με πολλή μουσική, χαρά και νοσταλγία...και φυσικά κεραστικά.
https://www.facebook.com/events/703200236371612 

Σας παρακαλούμε θερμά, επειδή έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες μας και για την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, εάν γνωρίζεται κάποιο/α πρωτοετή φοιτητή/τρια από το Χωριό μας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά στο e-mail aperathou_sullogos@yahoo.gr με θέμα «ΦΟΙΤΗΤΕΣ», είτε τηλεφωνικά με το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Σεβαστή Αυγερινού στο τηλέφωνο6932784692

Δ.Σ. Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :