Παρασκευή, Δεκεμβρίου 27, 2013

Κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικο my naxos

Κυκλοφόρησε το νέο, εορταστικό τεύχος τουδημοφιλούς περιοδικού my naxos "γεμάτο"από τηλάμψη των Χριστουγέννων!
Ανάμεσα στα θέματα του περιοδικού θα βρείτε, το πολύενδιαφέρον άρθρο της Μαρίας Καλτσά (Φιλόλογος,κάτοχος μεταπτυχιακού Λαογραφίας) "Να τα πούμε;"για τα κάλαντα της Νάξου και την ιστορία τους μέσαστο χρόνο, το άρθρο του Πνευματικού ΚέντρουΚορωνίδας και του Συλλόγου Γυναικών του χωριού "Όπως παλιά", με συνεντεύξεις από ηλικιωμένους, για τα..... Χριστούγεννα του χθες και του σήμερα, αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξουκαι Μικρών Κυκλάδων και στις Εορταστικέςεκδηλώσεις των ημερών.
 
Στο νέο my naxos, διαβάστε επίσης προτάσειςδιακόσμησης από τη Λία Στάη,  για τη λειτουργία τουΚέντρου διά Βίου Μάθησης στη Νάξο από τον ΓιώργοΚαζάζη (υπεύθυνο εκπαίδευσης), καθώς και τις τέλειεςσυνταγές που δίνει ο chef Στέλιος Κορρές για τιςεορταστικές ημέρεςΤην ομορφιά μας σε αυτό τοτεύχος φροντίζει η Μαρία Προμπονάενώ μηνπαραλείψετε να το συμβουλευτείτε για να αγοράσετεβιβλία ή να ενοικιάσετε dvd. 
Τέλος στο Χριστουγεννιάτικο my naxos θα βρείτε τιςπιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για ψυχαγωγία καιδιασκέδαση αλλά και τις αγορές σας από το νησί τηςΝάξου.
 
Το my naxos διανέμεται Δωρεάν και μπορείτε να τοβρείτε στα καταστήματα όπου πωλείται ο τύποςαλλάκαι σε επιλεγμένα σημεία σε όλη τη Νάξο και τις ΜικρέςΚυκλάδες.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι το my naxos μπορείτε να τοδιαβάσετε και ιντερνετικά στο: issuu.com/mynaxos
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :