Τρίτη, Δεκεμβρίου 24, 2013

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΕΕΕΕΚ


Ξεχωριστά όμορφη, γλυκιά και ζεστή η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Ειδικών σχολείων της Νάξου

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα συναντήθηκαν τα σχολεία Ειδικής Αγωγής της Νάξου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής εκπαίδευσης και Κατάρτισης που βρίσκεται στο Γυμναστήριο των Γυμνασίων Νάξου. 
Μαθητές, Εκπαιδευτικοί και Γονείς απόλαυσαν μαζί με τους προσκεκλημένους τους μια όμορφη και ζεστή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή. Από νωρίς ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος έφθασε στο χώρο και με βοηθούς τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ έφτιαξε μελομακάρονα και βασιλόπιτα που γεύτηκαν στο τέλος όλοι οι..... παρευρισκόμενοι. Στη συνέχεια ομάδα μαθητών του 2ου Γυμνασίου Νάξου μαζί με τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ έψαλαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τη σκυτάλη πήραν ο κλόουν με πολλά ταχυδακτυλουργικά και μπαλονοκατασκευές και ο Αϊ Βασίλης που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά των ειδικών σχολείων του Αγίου Θαλαλαίου και της Χώρας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα δώρα που ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων – Φίλων ΑΜΕΑ Νάξου έγινε ανταλλαγή δώρων μεταξύ των μεγαλύτερων μαθητών του ΕΕΕΕΚ και των μαθητών του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Αγίου Θαλαλαίου.
Στη γιορτή παραυρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Νάξου κ. Μανώλης Μαργαρίτης και οι κ.κ. Μάκης Μαυρογιάννης και Μάκης Συμεώνογλου από τη Δημοτική Κοινότητα Νάξου. Παραυρέθηκαν επίσης και χαιρέτησαν την εκδήλωση η πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Νάξου. Με το χαιρετισμό της η πρόεδρος κ. Σταματούλα Βαθρακοκοίλη – Κατσούλη προσέφερε και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. 
Ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Νάξου κ. Στράτος Φουτάκογλου και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων – Φίλων ΑΜΕΑ Νάξου κ. Παναγιώτα Κάτσαρη ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων Ειδικής Αγωγής Νάξου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν καθώς και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της όμορφης χριστουγεννιάτικης γιορτής. 




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :