Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16, 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Σημαντικές και αξιόλογες ήταν οι εθελοντικές δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για την στήριξη των μαθητών του Ειδικού Σχολείου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου.
1.      Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας ομάδα εθελοντριών από τη ΣΥΝΑΞΙΑ έδειξε στους μαθητές τρόπους κατασκευής Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, καρτών και ημερολογίων. Με την παρουσία τους στους χώρους του σχολείου έδωσαν χαρά στα παιδιά και.....
σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα κατασκεύασαν μαζί τους όμορφες δημιουργίες.
2.      Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου της Χώρας συμπαραστεκόμενος για μια ακόμη φορά έμπρακτα, στο ΕΕΕΕΚ Νάξου, διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Παζάρι με όμορφες πρωτότυπες δημιουργίες και προσφορές, καταστημάτων και ιδιωτών. Στο χώρο του παζαριού εκτέθηκαν οι κατασκευές των μαθητών οι οποίες ξεχώρισαν και σχολιάστηκαν θετικά από τους επισκέπτες, η προσέλευση των οποίων ήταν αξιοσημείωτη.
3.      Ο καλλιτέχνης του νησιώτικου τραγουδιού Χρήστος Τσελέντης κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Κάτω από την Πανσέληνο", την οποία θα παρουσιάσει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις που αντιστοιχούν στο καλλιτέχνη και ανέρχονται στο 50% των εισπράξεων θα διατεθούν στο Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Νάξου για τη στήριξη του ΕΕΕΕΚ και των Ειδικών Σχολείων του Αγίου Θαλαλαίου.
Ενημερώνουμε ότι οι μαθητές όλων των ειδικών σχολείων Χώρας και Αγίου Θαλαλαίου θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες για να στολίσουν το δικό τους δέντρο στο Μαγικό Χωριό στο πάρκο της ΕΛΛΗΣ συνοδευόμενοι πάντα από τους τους άξιους εκπαιδευτικούς τους οι οποίοι παρά τον μικρό αριθμό, έχουν δείξει  απαράμιλλο ενδιαφέρον και ευσυνειδησία για το λειτούργημα που ασκούν.
Τέλος την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου από τις 9.00΄το πρωϊ ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" και ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο χώρο του ΕΕΕΕΚ να παρασκευάσουν μαζί με τους μαθητές γλυκίσματα τα οποία θα προσφερθούν στους επισκέπτες. Συνδιοργανωτές της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης θα είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Νάξου που μαζί με τους διευθυντές των τριών ειδικών σχολείων προσκαλούν όλους όσοι θέλουν να παρευρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.






Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :