Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16, 2013

Μια υπόσχεση που γίνεται πραγματικότητα, Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου

Ένα έργο που το περιμένει η νεολαία της Τήνου εδώ και αρκετά χρόνια θα ολοκληρωθεί στους πρώτους μήνες του 2014, αναφερόμαστε στο Κλειστό Γυμναστήριο που πρόκειται να δώσει ποιότητα στις Αθλητικές υποδομές του νησιού.
Το συγκεκριμένο έργο ύστερα από περίπου 7 χρόνια απραγίας << έβαλε μπρος ξανά τις μηχανές>> πλέον με σκοπό την πλήρη αποπεράτωσή του. Το Κλειστό Γυμναστήριο αποτελούσε προσωπική δέσμευση του.....
Δημάρχου προς τη νεολαία του νησιού μας, προς το αύριο του τόπου μας.  

Έχουμε φτάσει στο μήνα Δεκέμβριο και αυτό το 8μηνο εργασιών (Μάιος-Δεκέμβριος 2013) έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του οικοδομήματος και μπορούμε να πούμε ότι οι εργασίες γίνονται καθημερινά με γοργούς ρυθμούς για να ολοκληρωθεί το έργο στον ενδεικτικό μήνα υλοποίησης που αναφέρει το χρονοδιάγραμμα.

Το συγκρότημα του Γυμναστηρίου αποτελείται: από αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής, βοηθητικούς χώρους για τους αθλούμενους, χώρους διοικητικής υποστήριξης με πλήρη εξοπλισμό, αποθήκη οργάνων, μηχανοστάσιο, κερκίδες χωρητικότητας 390 θεατών και βοηθητικούς χώρους θεατών. 

Στη μελέτη έχει προβλεφθεί και ο ειδικός εξοπλισμός του Γυμναστηρίου για τις αθλοπαιδιές (μπασκέτες, ορθοστάτες, ηλεκτρονικοί πίνακες κ.α.)  Παράλληλα, θα διαμορφωθεί και ο περιβάλλων χώρος πρόσβασης του Γυμναστηρίου (περίφραξη, πλακόστρωση, ηλεκτροφωτισμός, φύτευση δέντρων κ.α.).

Υπάρχουν πολλά παιδιά στην Τήνο που ασχολούνται με το μπάσκετ και το βόλεϊ, και όλα αδημονούν να εισέλθουν στις νέες εγκαταστάσεις, ώστε να δουλέψουν ακόμη καλύτερα και να έχουν πιο καλά αποτελέσματα. Επίσης, με την έναρξη των νέων εγκαταστάσεων ακόμη περισσότερα παιδιά θα θελήσουν να ασχοληθούν τόσο με το μπάσκετ όσο και το βόλεϊ.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η κατάσταση στις αθλητικές υποδομές έχει αλλάξει ριζικά και από ουραγός η Τήνος, γίνεται ένα από τα νησιά με τις πλέον σύγχρονες αθλητικές υποδομές.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο http://www.tinostoday.gr/2013/12/blog-post_4717.html
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :