Τετάρτη, Απριλίου 10, 2013

Ευχαριστήρια επιστολή φορέων της Νάξου προς τον υπ. Γ. Βρούτση

Οι φορείς της Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, Ένωση Ξενοδόχων,
Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων και Σύλλογος Μαζικής Εστίασης θέλουν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν το άξιο τέκνο του νησιού μας, πρώτο βουλευτή Κυκλάδων και Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής  Ασφάλειας & Πρόνοιας Κ. Βρούτση Ιωάννη.
Με τη δυναμική που τον  χαρακτηρίζει και τις καινοτόμες ιδέες του, προχωράει μπροστά και ανεβάζει τον πήχη τόσο στο υπουργείο και την κυβέρνηση που ανήκει όσο και στην Ελλάδα που τόσο πολύ έχει ανάγκη από χαρισματικούς πολιτικούς, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Είναι άξιος συγχαρητηρίων για  την πρωτοπόρο στα χρονικά  απόφαση του να......
συστεγάσει τα γραφεία του ΟΑΕΕ σε κτίρια που στεγάζεται το ΙΚΑ (Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων). Με αυτή του την πρωτοβουλία εξοικονομήθηκαν προς όφελος των πολιτών μας λειτουργικά έξοδα των κτιρίων του ΟΑΕΕ, τα οποία θα διατίθενται σε άλλες δράσεις με μεγαλύτερο κοινωνικό όφελος.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα στηριχθεί οποιαδήποτε άλλη πρόταση αφορά τις ανάγκες των συμπολιτών μας και βελτιώνει τη ζωή των κατοίκων του νησιού μας.
Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Μετά τιμής,

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΛΟΥΡΠ,ΣΛΟΥΡΠ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΒΕΖΥΡΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ, ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΑΣΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ . ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΑΣ. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ. ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΒΕ; ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΝΟΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΒΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΓΑΓΡΑΙΝΑ. ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΣΗ ΠΙΕΣΗ ΠΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι θυμιατηρια ειναι τούτα ...εδώ ο κόσμος χάνεται και οι σύλλογο...άρχοντες χτενιζονται...

Ανώνυμος είπε...

re seis narkotika pernete? i mipws esas den sas erxete to teve 800 eyrw ala 40 giati exete edra to agersani kai plironete oga !

Ανώνυμος είπε...

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον υπουργό που με τις παρεμβάσεις του περί νοσοκομείου Νάξου πήραμε τα @@@ μας και έχει γίνει αγροτικό ιατρείο επί πληρωμή μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα των συλλόγων.Να δούμε ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν στης εκλογές του Εμπορικού

Ανώνυμος είπε...

άραγε αυτές τις μαλακίες τις πιστεύουν μόνο αυτοί που το υπογράφουν ή και τα αντίστοιχα συμβούλια των φορέων αυτών;
Το επόμενο πάντως βήμα είναι να στείλουν μια επιστολή στη Μέρκελ και να την ευχαριστούμε που μας έχει υπό την σκέπη της.
ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗ ΝΑΞΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

τι ξεφτύλα είναι αυτή; ρε δε ντρέπεστε; ξενοικιάστηκε ένα δωματιάκι και σώθηκε η οικονομία; Μήπως να κάνουμε έρανο οι Ναξιώτες να στήσουμε άγαλμα στον Βρούτση; Αλλά ξέχασα αυτός δεν είναι ο Υπουργός που ...έσωσε την τελευταία στιγμή το νοσοκομείο Νάξου από τη συνένεωσή του με εκείνο της Σύρου και έτσι ...γλύτωσε τη Νάξο απ' τον κίνδυνο να χάσει κλείσει το νοσοκομείο; Ντροπή, ούτε ο ΑΠττακός δεν θα δεχόταν τέτοιο άθλιο γλύψιμο...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ σκουλήκια, ερπετά...

Ανώνυμος είπε...

της πλαστογραφίας το κάγκελο

Unknown είπε...

Τουλάχιστον μας κάνατε και γελάσαμε...!
Την επόμενη επιστόλη, ανάλογου ύφους, προτείνω να τη στείλετε στο Γιώργο Παπανδρέου για την προσφορά του στην ανθρωπότητα...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕ.......

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί για να βάλουν μυαλό πρέπει να κόψει η Blue Star λόγω κρίσης τα δρομολόγια για κανά 2 μήνες. Τότε να πάνε στο Βρούτση να τους σώσει.