Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Πλαστογραφία καταγγέλει ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Σχετικά με την ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας που κυκλοφόρησε στα Μέσα ενημέρωσης έχω να δηλώσω τα εξής:
*Σε όλη μου την διαδρομή μέσα στο Σωματείο Μαζικής Εστίασης φρόντιζα πάντα να διεκδικώ και να αναζητώ τρόπουςκαι μέσα που θα βελτίωναν τις συνθήκες των επαγγελματιών, έχοντας ως σημαία μου τα συμφέροντα τους και μόνοναυτά. Πάντα θεωρούσα και θεωρώ ότι ο....

κλάδος μου βάλλεται βάναυσα και τα οφέλη που εισπράττουν οικαταστηματάρχες είναι ψίχουλα σε σχέση με τις τεράστιες θυσίες που καταβάλουν.
*Ποτέ μου δεν προσπάθησα να επιβάλλω τις απόψεις μου και φροντίζω να κινούμαι έχοντας ως πυξίδα την καλύτερηδυνατή λύση. Μπορώ να καυχιέμαι για όλους τους συνεργάτες μου-μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων ότι ουδέποτεδεν έφεραν την κομματική τους ταυτότητα στο Σωματείο, αυτό είναι κάτι που το διαφυλάξαμε χωρίς ιδιαίτερηπροσπάθεια. Πολλές φορές δεν ήξερα και ούτε με ενδιέφερε σε ποιόν κομματικό χώρο άνηκε ο καθένας.
*Έμαθα από τους γονείς μου να αγαπώ το νησί μου και να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο Ναξιακό αύριο. Θεωρώαυτονόητο λοιπόν ο Ναξιώτης όπου κι’ αν βρίσκεται να προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσφέρει στη Νάξο και στουςΝαξιώτες . Μέχρι σήμερα συνάντησα πολλούς (ακόμα και στα πιο απίθανα η μακρινά μέρη) που εκδηλώνουν έτσι τηνΑγάπη τους για τη Νάξο. Πραγματικά είναι μεγάλη η ικανοποίηση που προέρχεται από τέτοιου είδους πράξεις είναιόμως και τεράστια η αξία της Νάξου που όλοι μας οφείλουμε να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων όπως και όσομπορεί ο καθένας. Είμαι υπερήφανος που συντοπίτες μου ήταν ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και ο Νίκος Κεφαλληνιάδηςκαι είμαι ευτυχής που τους γνώρισα όπως και αρκετούς άλλους αλλά, και απλούς καθημερινούς ανθρώπους της Νάξου.
*Με βάση όλα τα παραπάνω (ανεξάρτητα από την θετική εξέλιξη τους θέματος της στέγασης του ΟΑΕΕ – που έχειεξελιχθεί σε σαπουνόπερα - η οποία όντως μας χαροποίησε) η συνείδησή μου επιτάσσει να δηλώσω ότι, ουδέποτεσυνέταξα ή υπέγραψα την συγκεκριμένη επιστολή. Δεν είχα άλλωστε την εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίουνα το κάνω. Έγινα γνώστης της ύπαρξης της στις 29/3/2013 (μία εβδομάδα μετά από τη σύνταξή της). Η επιστολήεκείνη δεν έφερε σφραγίδες, υπογραφές ή λογότυπα. Είχα αρκετές παρατηρήσεις και ενστάσεις επί του κειμένου καιπρότεινα να αναδομηθεί από την αρχή. Οι απόψεις μου δεν εισακούστηκαν- δεν συμφώνησα και διαχώρισα τη θέσημου όπως το έχω κάνει και πολλές φορές στο παρελθόν.


Θέλω να πιστεύω ότι έχω δώσει το στίγμα της ενασχόλησής μου στο Σωματείο και υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν πως κινούμαι, πως γράφω, πως εκφράζομαι και όλες αυτές οι διευκρινήσεις ίσως είναι περιττές. Επίσης η εποχή μας δεν σηκώνει λεονταρισμούς και καυχησιολογίες και σημασία έχει να σκύψουμε το κεφάλι πάνω στα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και την κοινωνία και είναι λυσσαλέα και αδυσώπητα αλλά και πάρα πολλά.

Γιάννης Βαγ. Παπαδόπουλος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :