Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Παραίτηση Κώστα Παγώνη με σαφείς αιχμές για την πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Με το παρόν δελτίο Τύπου θέλω να ενημερώσω τα μέλη του  Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Νάξου που επί σειρά ετών με τιμούν με την ψήφο τους και με αίσθημα ευθύνης υπηρετώ από όλα τα αξιώματα μέχρι σήμερα ότι.
Καταγγέλλω   την "Πρόεδρο" και τους εξωθεσμικούς "συνεργάτες" της για κατ εξακολούθηση   κατάχρηση εξουσίας και πλαστογραφία. Η δημοσιοποίηση της ευχαριστήριας επιστολής που είχε  απορριφθεί από το Δ.Σ. ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι . Λίγες ώρες πριν την Γενική Συνέλευση του συλλόγου την καλώ έστω και την..........
τελευταία στιγμή να παραιτηθεί για να προστατευθεί το κύρος του ιστορικού μας συλλόγου και των συναδέλφων που μέσα στην βαθειά κρίση που βιώνουμε αλλά πράγματα περιμένουν από τους ανθρώπους που τους εκπροσωπούν επαγγελματικά.
Μετά Τιμής
Κώστας Παγώνης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. στηρίζουν το Ζώο την Πρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

kai ti zoo.. kavle..

Ανώνυμος είπε...

να και 1 πρόεδρος με α.....α οι υπόλοιποι για τα μπάζα!

Ανώνυμος είπε...

Με ύφος πρωθυπουργού λοιπόν η αντιπαθέστατη Καπινιάρενα είναι μόνο για να καμαρώνει στις φωτογραφίες και να μας χαλάει την ημέρα όταν την βλέπουμε! Άντε τωρα να πλύνεις κανένα πιάτο και άσε τα προεδιλίκια…

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΊΡΑΞΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!