Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Συνάντηση εργασίας στο δημαρχείο με θέμα το λιμάνι Νάξου

Συνάντηση εργασίας  πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο  με θέμα το λιμάνι Νάξου.  Ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, παρουσία Αντιδημάρχων και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Γιάννη Μαμουζέλου, συζήτησαν με τον καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σαμψών Αζοράκο, την πρότασή του για το έργο της εξασφάλισης και αναβάθμισης του κεντρικού προβλήτα της Νάξου.
     Ο Δήμαρχος, μεταξύ  άλλων, ανέφερε: «Το έργο είναι πρωτίστης σημασίας για το Δήμο μας. Η υπογραφή της σύμβασης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  - Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η αποδοχή της πρότασης του κ. Αζοράκου από το......
Δημοτικό Συμβούλιο, ανοίγει το δρόμο να προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτής της ήπιας παρέμβασης στον κεντρικό προβλήτα της Νάξου, η οποία ενισχύει την ασφάλειά του και τον αναβαθμίζει. Η τεχνική έκθεση θα συνταχθεί συναρτήσει των αναγκών του νησιού, της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας και της θετικής άποψης της Ένωσης Πλοιάρχων. Στη συνέχεια, η τεχνική έκθεση θα τεθεί προς έγκριση στο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να προχωρήσουμε στην οριστική μελέτη του έργου, που τόσο ανάγκη έχει ο δήμος μας».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :