Δευτέρα, Απριλίου 15, 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βακόνδιος βρέθηκε στη Νάξο το προηγούμενο
Σαββατοκύριακο.
Ο Γιώργος Βακόνδιος δεν συναντήθηκε με θεσμικούς φορείς του νησιού, δεν συναντήθηκε με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, δεν παρευρέθηκε σε χορούς και πανηγύρια και βεβαίως δεν υποσχέθηκε λύσεις στα προβλήματα του νησιού διότι γνωρίζει ότι ένας πολιτευτής δεν είναι ούτε βουλευτής, ούτε υπουργός, ούτε πρωθυπουργός.
Ο Γιώργος Βακόνδιος συναντήθηκε βεβαίως με το Δήμαρχο κύριο Μαργαρίτη σαν..............
άνθρωποι που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες για την τοπική οικονομική ανάπτυξη, συνάντησε ανθρώπους που παλεύουν για την πρόοδο κάτω από αντίξοες συνθήκες, συνάντησε επιχειρηματίες οι οποίοι επέλεξαν να επιστρέψουν στο νησί και να ξεκινήσουν νέες δραστηριότητες και αντάλλαξε απόψεις με αρκετούς φίλους οι οποίοι αναζητούν την πρόοδο μέσα από νέες ιδέες.
Προφανώς πληροφορήθηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νάξος σα νησί των Κυκλάδων, τα οποία πηγάζουν από την γεωγραφική ιδιαιτερότητα του νησιωτικού συμπλέγματος αλλά και τις παθογένειες της ελληνικής δημόσιας διοίκησης.
Τέλος, στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του αγώνα για πρόοδο προσπάθησε να εξηγήσει τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα αλλά και τη Νομισματική Ένωση αλλά και γιατί συμβαίνει, καθώς και ποιες είναι οι επιλογές που υπάρχουν για το μέλλον.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :