Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2011

Μάγεψε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο live της Συν+Αξίας

Όταν η εθελοντική ομάδα της Συν+Αξιας αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας μια εκδήλωση τότε η επιτυχία πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Και απ' αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί η χθεσινή βραδιά.
Ο Σπύρος, ο Αλέξης, ο Κώστας, ο Στέλιος, ο Μανόλης και τ' άλλα παιδιά, οι γνωστοί άγνωστοι αυτής της ομάδας, έκαναν ότι μπορούσαν για να ικανοποιήσουν τους εκατοντάδες καλεσμένους που είχαν γεμίσει από νωρίς την πλατεία του προφήτη Ηλία και τα γύρω στενά για να απολαύσουν από κοντά το φετινό Χριστουγεννιάτικο live το οποίο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι τον εορταστικών εκδηλώσεων της Νάξου . Έπαιξαν όμορφες μουσικές, πρόσφεραν ρακόμελο και φασολάδα, τραγούδησαν μαζί με...... τον κόσμο δημιουργώντας μια πολύ "ζεστή" ατμόσφαιρα που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί
Και του χρόνου παιδιά







Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

kalo einai file toli na min grafode onomata giati einai polois o kosmos pou voithaei akoma kai perisotero apo ta paidia pou anafereis!!se euxaristw sinaxios!!

Ανώνυμος είπε...

ta paidia twn louloudiwn

Ανώνυμος είπε...

ena megalo bravo se oloys perasame yperoxa esto kai gia ena brady

Ανώνυμος είπε...

εδω ο κόσμος καιγεται και αυτοί χτενίζονται

Ανώνυμος είπε...

Ade gamisou re koplexike

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μαγκα χουλιγκαν!!!προς1:06 κ 11:30

Ανώνυμος είπε...

Γίναμε όλοι μια παρέα!!!!!!!Ήταν πολύ ωραία βραδιά,η ρακή εξαιρετική και η ατμόσφαιρα με τις ροκιές,εκρηκτική!!!Και του χρόνου με υγεία σε όλους,να ξαναβρεθούμε...Μπράβο σε όλα τα παιδιά που μας 'ξεσηκώνουν'και σε όσους βοήθησαν!Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης καλό θα ήταν να μάθετε επιτέλους ελληνικά. Καιρός δεν είναι πια?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο "ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ".
ΞΕΡΕΤΕ... Ο ΓΝΩΣΤΟΣ.
ΑΛΗΘΕΥΕΙ?