Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2011

Κέρδισε Πάτρα και ...Αξαοπούλου!!! (βίντεο -συνεντεύξεις)

Ένα όμορφο απόγευμα πέρασαν οι φίλοι του Πανναξιακού που βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας πλημμύρισαν και πάλι τις εξέδρες για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, η οποία φρόντισε να τους αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Πανναξιακός επιβλήθηκε εύκολα της ΕΑ Πατρών με 3-0 σετ αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό βόλεϊ.
Αποκάλυψη του αγώνα η Κατερίνα Αξαοπούλου που έπαιξε βασική στη θέση της τιμωρημένης Λαγουδάκη και δεν άφησε την ευκαιρία να παει χαμένη. Η νεαρή μαθήτρια απέδειξε ότι έχει στο DNA της το βόλεϊ και ότι στο άμεσο μέλλον μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στην θέση της ακραίας.
Εξαιρετική απόδοση είχαν επίσης οι Τοτσίδου, Μπορίσοβα, Φάρκωνα και Μαύρου με την τελευταία να κάνει σήμερα το καλύτερό φετινό της παιχνίδι
Πολύ καλή η διαιτησία των Πρέτζα - Οικονόμου.
Η σημερινή εμφάνιση του Πανναξιακού, οι γεμάτες εξέδρες, η άριστη οργάνωση και............... η άψογη φιλοξενία ήταν η καλύτερη απάντηση στις Κασσάνδρες που όλη την εβδομάδα είχαν επιδοθεί σε ένα ανελέητο πόλεμο κατά του σωματείου.


Τα σετ 25-17, 25-10,25-23

Πανναξιακός ΑΟΝ (Τουρσούγκας-Δερμάτης): Μαύρου, Τοτσίδου, Φάρκωνα, Αξαοπούλου, Μπορίσοβα, Φραγκίσκου, Μάρκου (λ), Σέργη, Σκούνα, Καπαρέλη, Γιακούμπ.

ΕΑ Πατρών (Πρεβεδούρος): Σούλη Σ., Τσελίδου, Πελεκούδα, Σούλη Παρ, Υφαντή, Σαρλή, Λιάγκου (λ), Τσαμιγκάτου(αργηγός), Πατακοπούλου.






























Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλο παιχνιδι αλλα πρεπει να κερδισει τους τραχωνες η ομαδα!!! Πολυ καλη εμφανιση η Αξαοπουλου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο κυλικειο θα δειχνει και τους αγωνες της Αθήνας να τους βλεπουμε???