Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2011

Η ανεργία τους κάνει "πρωταγωνιστές" σε πορνό!!!

Φοιτήτριες, υπάλληλοι, αλλά και άτομα που έχουν παιδιά στέλνουν βιογραφικό σε εταιρείες παραγωγής "ροζ" ταινιών, αφού δεν μπορούν να βρουν αλλού δουλειά!
Τα βιογραφικά που έχουν σταλεί σε τέτοιες εταιρείες, τον τελευταίο μάλιστα χρόνο, ανέρχονται σε 2.500, με τους ενδιαφερόμενους να παραθέτουν την προσωπική τους ιστορία και να εξηγούν τη μεγάλη ανάγκη που έχουν για χρήματα.
"Το 80%-90% των περίπου 2.000 βιογραφικών που έχει δεχθεί η εταιρεία μας είναι από Έλληνες και Ελληνίδες", αναφέρει εκπρόσωπος της Sirina, επισημαίνοντας ότι μέχρι το 2010 τα πρωτεία είχαν οι........ αλλοδαποί.
Οι αμοιβές των πρωταγωνιστών μιας αισθησιακής ταινίας, σύμφωνα με τον "Τύπο της Κυριακής", ξεκινούν από 1.000 ευρώ για κάθε σκηνή και μπορεί να φθάσουν στις 3.000-4.000 ευρώ όταν ο πρωταγωνιστής είναι γνωστός.

Αν επιλεγούν, οι παραγωγοί περνούν τους υποψήφιους και από συνέντευξη, έτσι ώστε να μιλήσουν για τη σεξουαλική τους ζωή, και έπειτα ελέγχονται τα ανατομικά τους χαρακτηριστικά. Όσοι περάσουν αυτό το στάδιο, υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να αποδειχθεί ότι είναι υγιείς.
Πηγη
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin