Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

«Ναυτικός της Χρονιάς» ο Ναξιώτης πλοίαρχος Στ. Περιστεράκης της ANEK LINES στα Greek Shipping Awards 2011.

Φυσικά και καμαρώνουμε εμείς οι Ναξιώτες όταν διακρίνονται οι δικοί μας άνθρωποι. Συγχαρητήρια λοιπόν και εις ανώτερα στο φίλο συμπατριώτη Στέλιο. Καλά ταξίδια στις πονεμένες Κυκλάδες μας.
"Η σπουδαία διάκριση «Ναυτικός της Χρονιάς» απονεμήθηκε στον καπετάνιο του «ΑΡΤΕΜΙΣ» Στυλιανό Περιστεράκη σε εκδήλωση για τα Greek Shipping Awards 2011, που διοργάνωσαν πρόσφατα η Lloyd’s List.
Η βράβευση του καπετάνιου της ΑΝΕΚ LINES, ήρθε ως επάξια αναγνώριση της έγκαιρης και επιτυχημένης παρέμβασης του «ΑΡΤΕΜΙΣ» για τη διάσωση συμπατριωτών μας στο Αιγαίο. Η διάκριση αναδεικνύει τις ικανότητες και το ήθος των Ελλήνων ναυτικών που......... ζουν και αγαπούν τη θάλασσα στις καλές και τις δύσκολες στιγμές της.

Ο καπετάν Περιστεράκης αφού ευχαρίστησε για τη βράβευσή του δήλωσε στη Lloyds: « Έχω την τιμή να είμαι πλοίαρχος της εταιρείας ANEK LINES αλλά και Έλληνας ναυτικός. .. Η ελληνική ναυτοσύνη είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τις εξαιρετικές ικανότητες των ανθρώπων που την απαρτίζουν, αλλά και για το ίδιον του ήθους της. Αντλώ ικανοποίηση από το επάγγελμά μου, διότι μου προσφέρει στιγμές μεγαλείου, όπως η διάσωση των συνανθρώπων μας.

Όπως επίσης θεωρώ εξίσου σημαντική και την παρουσία μας κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες στα μικρά αποκομμένα νησάκια μας. ”

Κλείνοντας, ο πλοίαρχος ευχήθηκε τα καλύτερα στην ΑΝΕΚ & σ' όλη την ελληνική ναυτιλία, καλά ταξίδια στους ναυτικούς του κόσμου και υγεία στις οικογένειές τους.

Για την ΑΝΕΚ LINES η διάκριση του καπετάνιου του «ΑΡΤΕΜΙΣ» είναι μία σημαντική στιγμή καθώς αποτελεί αναγνώριση του ήθους και του μόχθου των ανθρώπων της ναυτιλίας, ενός κλάδου που μας κάνει περήφανους διεθνώς και αποτελεί στυλοβάτη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας".
http://naxosfiloxenia.blogspot.com

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Στέλιο Καλά ταξίδια και μπουνάτσες το 2012
ΓΒ

Ανώνυμος είπε...

Gia sou Cpt Stelio pou orgwneis me to vaporaki sou oles tis kiklades kai kaneis kai manouvres me badilikia
PANTA DIAKRISEIS

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον καπετάν Στέλιο! Η πλειοψηφία των Ελλήνων είμαστε σαν τον κ. Περιστεράκη και όχι σαν τους "τεμπέληδες" του Πάγκαλου. Τέτοιους Έλληνες να έχουν για παράδειγμα οι προδότες πολιτικάντηδες του ραγιαδισμού, όταν μιλάνε για το έθνος μας και όχι τις δικές τους ανύπαρκτες προσωπικότητες.
Συγχαρητήρια Στέλιο και εις ανώτερα!