Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2011

Ευχές από το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Κυκλάδων

23/12/2011- Ερμούπολη, Σύρος - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκ µέρους του Δ.Σ. και των εργαζοµένων του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Κυκλάδων, ευχόµαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα & ευτυχισµένο το 2012 γεµάτο υγεία, χαρά, ευτυχία & πάνω απ’ όλα θέληση για βοήθεια προς το συνάνθρωπο και ειδικά προς τα άτοµα µε αναπηρία.
Το 2012 έχει χαρακτηριστεί Έτος της Ενεργούς Γήρανσης και της Διαγενεακής Αλληλεγγύης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τα άτομα της τρίτης ηλικίας έχουν μια μοναδική δυνατότητα για καλύτερη ποιότητα ζωής και......... ενεργούς συμμετοχής στην κοινωνία με την επαρκή προστασία, την ασφάλεια και τη φροντίδα όποτε χρειαστεί. Ενεργός γήρανση σημαίνει καλύτερη εκπαίδευση και δια βίου μάθηση, συνθήκες εργασίας φιλικές προς τα άτομα μεγάλης ηλικίας και αδιαμφισβήτητα υποστήριξη του ρόλου τους στην οικογενειακή ζωή και την κοινωνία σαν σύνολο.

Με γνώμονα τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχουμε το κίνητρο για να συνεχίσουμε την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας προς τα άτομα με αναπηρίες της τρίτης ηλικίας (αλλά και νεότερων) με στόχο την ομαλή κοινωνική τους ένταξη και την εξάλειψη φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού που βιώνουν.

H Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕΑ. Κυκλάδων

Παρασκευή Κουφοπούλου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :