Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2011

Δεμένα τα πλοία λόγω κακοκαιρίας

Θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως έως και 9 μποφόρ πνέουν σήμερα στα πελάγη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και να απαγορευτεί ο απόπλους των πλοίων .
Από το πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά δεν έφυγαν τα πρώτα δρομολόγια για Κυκλάδες. Τα κλειστού τύπου πλοία προς Αργοσαρωνικό ταξίδεψαν κανονικά, ενώ τα δελφίνια φτάνουν μέχρι την Αίγινα. Από τη Ραφήνα, το πλοίο «Πηνελόπη» κατάφερε να φτάσει μέχρι την Άνδρο, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια προς Μαρμάρι. Στο λιμάνι του Λαυρίου τώρα, ακυρώθηκε το πρωινό δρομολόγιο για Κέα και Κύθνο, ενώ κανονικά πλέουν τα πλοία στις πορθμειακές γραμμές. Μόνο η γραμμή Λευκίμμη-Ηγουμενίτσα είναι κλειστή.
Για αύριο Κυριακή 18/12 αναμένονται στη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, βροχές και μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει άστατος καιρός με βροχές στα πεδινά και χιόνια στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με ήλιο. Οι άνεμοι δυτικοί - βορειοδυτικοί θα φτάσουν τα 7 μποφόρ από το βράδυ όμως θα πέσουν στα 5 με 6 μποφόρ και σιγά - σιγά θα εξασθενήσουν. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :