Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2011

Δελτίο τύπου τοπικής οργάνωσης ΝΔ για την επίσκεψη Χαρακόπουλου στη Νάξο

Την Τετάρτη 21/12/11, επισκέφθηκαν τη Νάξο ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος βουλευτής Λάρισας και Γρ. Πολ. Σχεδιασμού του κόμματος, ο κ. Γιάννης Βρούτσης βουλευτής Κυκλάδων και Αναπληρωτής Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης και Οικονομίας, καθώς και ο κ. Γιώργος Παντάκης, Περιφερειάρχης Νομού Κυκλάδων.
Κατά την διαμονή τους στο νησί παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ πραγματοποιήθηκαν πολύ σημαντικές συναντήσεις.
Στην επίσκεψη στο Δήμο Νάξου ο Δήμαρχος Νάξου κ. Μανόλης Μαργαρίτης ενημέρωσε για τα θέματα του νησιού, αλλά και τα προβλήματα που υφίστανται με το πρόγραμμα του «Καλλικράτη».
Στη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο που........ πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο Γρ. Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. εξήρε το ιδιαίτερο κοινωνικό έργο που επιτελεί η τοπική εκκλησία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ο κ. Καλλίνικος, απένειμε στον κ. Χαρακόπουλο το Μεγαλόσταυρο της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας για τη σταθερότητα με την οποία υπερασπίζεται τις δίκαιες θέσεις της εκκλησίας.

Τέλος, μετά τη συνάντηση με τη Δημοτική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Νάξου όπου έγινε ενημέρωση και αναφορά σε μείζονα θέματα της Οικονομίας και Υγείας που αντιμετωπίζει το νησί μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πολιτική εκδήλωση στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Naxos Resort.

Στην ομιλία του ο κ. Χαρακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η μεταβατική κυβέρνηση έχει συγκεκριμένο έργο και χρονοδιάγραμμα, γι’ αυτό άλλωστε δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση η έντονη διαφωνία της Νέας Δημοκρατίας στην απόπειρα του Υπουργού Εργασίας κ. Κουτρουμάνου, να μειώσει για 3η φορά τις Επικουρικές Συντάξεις .

Οι πολίτες δεν αντέχουν νέες περικοπές συντάξεων.

Η Νέα Δημοκρατία τιμά την υπογραφή της στη συμφωνία των πολιτικών Αρχηγών και δεσμεύεται μόνο για την υλοποίηση του ειδικού σκοπού για τον οποίο συγκροτήθηκε».

Από τη πλευρά του βουλευτή κ. Γιάννη Βρούτση έγινε αναφορά στο Πρόγραμμα Φορολογικής πολιτικής της Ν.Δ και τονίσθηκε η ανάγκη αλλαγής του Νόμου για το Φ.Π.Α στο χώρο της εστίασης, η κατάργηση του ειδικού τέλους των ακινήτων που εισπράττουν καταχρηστικά μέσω της ΔΕΗ και η ανάγκη παγώματος των υψηλών αντικειμενικών αξιών των ακινήτων του νησιού .

Στην ανησυχία των παρευρισκομένων για ενδεχόμενη εξίσωση του μειωμένου συντελεστή του Φ.Π.Α που ισχύει στα νησιά ο κ. Βρούτσης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη με αυτό και θα ασκήσει κάθε πίεση για τη διατήρηση του αφού ήταν μέτρο που ίδια εισηγήθηκε στην Ε.Ε και εφάρμοσε.

Η Δημοτική Οργάνωση της Ν.Δ Νάξου, ευχαριστεί τους βουλευτές, το δήμαρχο Νάξου, τους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Πάρου και όλους τους παρευρισκομένους για το γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε αυτό το διάστημα από τις πραγματικά εποικοδομητικές συναντήσεις.



Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος

Αντωνόπουλος Γιώργος





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ελβετόψυχοι Γερμανοτσολιάδες την κατάρα της Παναγιάς να έχετε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πεθάνουμε, κουφάλες! Κακά Χριστούγεννα και δυστυχισμένος ο καινούργιος χρόνος σας. Και τελευταίος

Ανώνυμος είπε...

κωλο φασιστοσκυλα εχετε ηδη πεθανει απλα δεν το εχετε καταλαβει ακομη,κλεφτοπουλα ,ψευτες, μεγαλοαπατεωνες ,εισοδηματίες με τα κλεμενα του λαουτσικου,θρασυτατοι εμφανιζεστε γραβαταρισμενοι για ποσο ακομα; και τις γραβατες που φορατε κλεμενες ειναι απο το υστερημα μας

Ανώνυμος είπε...

AYTOS EKEI KONTA STON ADONOPOULO TI EINAI ALBANOS? TORA MAZEVOUN KAI ALBANOUS GIA NA SYBLIROTHOYN TA MELH..

Ανώνυμος είπε...

xarakopoulos , paparopoulos kai i parea tou albanoi kalofagomenoi kai alloi