Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2011

Κατάθεση αναφοράς για την ασφάλιση των σμυριδεργατών από τον Γ. Βρούτση

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για ζήτημα που απασχολεί τη Νάξο του Νομού Κυκλάδων.
Ειδικότερα:
Προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Προέδρου του Συνδέσμου Σμυριδορυκτών Όρμου Λυώνος Νάξου, κ. Δήμου Σιδερή (α.π. 148/29-11-2011), σχετικά με την υποχρεωτική πλέον ασφάλιση των σμυριδεργατών στον ΟΑΕΕ, κατόπιν της............ σχετικής εγκυκλίου ΔΙΑΣΦ/Φ9/131/93046 – 30.09.2010 που εκδόθηκε από το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας.
Σημειώνεται, ότι σήμερα εργάζονται στα σμυριδωρυχεία Νάξου κάτοικοι από έξι πολύ μικρά και ορεινά χωριά του νησιού, ενώ το τελευταίο διάστημα λόγω της οικονομικής πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης, καθώς και των επιπτώσεων που αυτή προκάλεσε παρατηρείται έντονο το φαινόμενο της εγκατάλειψης τους με ότι αρνητικές συνέπειες αυτό συνεπάγεται.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλευετε κανονικα η μου φαινεται?Οι περισσοτεροι και καλα σμυριδεργατες δεν γνωριζουν τι ειναι στοα,ζουν στην χωρα η στην Αθηνα και κανουν αλλη δουλεια.Το μονο που κανουν ειναι να πληρωνουν καποιες εισφορες για να βγαλουν μια δευτερη συνταξη.Ο κυριος Βρουτσης και ο καθε Βρουτσης βρηκαν ευκαιρια να εκμεταλευτουν την κατασταση λογω των εκλογων που ερχοντε.Ξυπνηστε αυτα πληρωνουμε.

Ανώνυμος είπε...

se xeroume kyrie vroutsi megaloefora, kaloi malakes einai aytoi pou se akolouthoyn kai se pistevoun