Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2011

Ευχές από την "Συμπαράταξη"

Ο Επικεφαλής της «Συμπαράταξης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων» Νίκος Μαράκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας ευχόμαστε στους απανταχού Ναξιώτες και Μικροκυκλαδίτες να περάσουν καλές και χαρούμενες γιορτές με τους ανθρώπους που αγαπούν.
Το 2011, που φεύγει, ας πάρει μαζί του την οικονομική δυσπραγία στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Ευχόμαστε ολόψυχα ο καινούριος χρόνος να σταθεί σύμμαχός μας στην προσπάθεια βελτίωσης της ψυχολογίας και της καθημερινότητας μας.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και φωτεινό το 2012.
Εκ του Γραφείου Τύπου Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστουμε Νικολα μου

Ανώνυμος είπε...

Σάλτα γαμήσου τοπικό σκατό του Δ.Ν.Τ.
Κακό χρόνο να έχετε και το σχοινί να είναι χωρίς σαπούνι και λεπτό.
Από την μια μας γαμάνε τα αφεντικά σου και βάζουν εσενα το χοντρομαλακα να μας πεις χρονια πολλά.
Πίσα και πούπουλα και στο τέλος ψόφος.
Ένα σταυρό να πάρετε και να είναι μαρμάρινος.Και αυτό ισχύει για όλους.
Να οι ευχές μου για τους τοπικούς προδότες

Ανώνυμος είπε...

Dld re 4:01 mou seikwthike me tis eyxes sou na eisai kala ama thes perna kai apo to spiti na mou pareis kamia pipa skatomalaka skatopsyxe skata stin mouri sou re anikane kai to stavro stin plati sou kai gia thn mesa grotta aaaaaa kai min xexasw ta depon kai oi aspirines na einai polles pou tha fas ta xristougenna!!!"

Ανώνυμος είπε...

xmmxxm

Ανώνυμος είπε...

"Το 2011, που φεύγει, ας πάρει μαζί του την οικονομική δυσπραγία στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα". Τι λέτε ρε βολεμένα αρπακτικά? Ποιός έφερε την οικονομική δυσπραγία? Μιλάτε και από πάνω? Δεν θέλουμε ευχές από εσάς! Γυρίζετε ανάμεσά μας έχοντας απύθμενο θράσος, καθόλου ντροπή και τσίπα! Ντροπή. Μην εκμεταλεύεστε την ευγένεια και την ανοχή του κόσμου... Η υπομονή έχει και όρια που βρίσκονται εδώ και καιρό στο κόκκινο. Μια ευχή για εσάς: Να έχετε αυτό που σας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

νικολα ολα καλα τοτε που ησουνα για οσο εμεινες στην μεγαλη αναπαυτικη πολυθρονα , ησουνα για πολυ λιγους η μασα ηταν στενη, τους υπολοιπους τους ειχες ξεχασει , γι αυτο σε στειλαμε εκει που σε στειλαμε και εκει να κατσεις μην εχεις βλεψεις να ξαναμπλεχτεις φτιαξε τωρα κανενα εσπρεσο καμια σοκολατα ως εκει , αντε να τελειωνουν και οι τωρινοι αλλοι αχρηστοι, να πατε ολοι μαζι στο δ.................

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ