Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2011

Συνάντηση του Δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, με την αναπληρώτρια Υπουργό Εσωτερικών, Φώφη Γεννηματά.

Κατόπιν αιτήσεως του Δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, προς το Υπουργείο Εσωτερικών για συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που έχουν ανακύψει στη διοίκηση των νησιωτικών δημοτικών κοινοτήτων, μετά την εφαρμογή του Νόμου 3852/2010 (Καλλικράτης), ορίστηκε συνάντηση για σήμερα, Πέμπτη 29/12/2011, στις 12:00 το μεσημέρι, στο γραφείο της αναπληρώτριας Υπουργού Εσωτερικών, κ. Φώφης Γεννηματά.
Τον Δήμαρχο πλαισίωσε αντιπροσωπεία από τις Μικρές Κυκλάδες, αποτελούμενη από τους: Κατερίνα Συμιγδαλά, αντιδήμαρχο Κουφονησίου, Αντώνη Κωβαίο, πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Κουφονησίου, Γιώργο Γρίσπο, πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Σχοινούσας και Δημήτρη Πράσινο, πρόεδρο δημοτικής........ κοινότητας Δονούσας.

Η συζήτηση με την κα Υπουργό διεξήχθη σε καλό κλίμα, χωρίς ωστόσο να δοθούν σαφείς απαντήσεις στα αιτήματα της τοπικής αντιπροσωπείας, καθώς η κα Υπουργός δεν ήταν πλήρως ενημερωμένη για τα θέματα που τέθηκαν στη συζήτηση. Ωστόσο, τόνισε ότι θα πρέπει τόσο τα ερωτήματα όσο και τα αιτήματα των διοικήσεων των μικρών νησιών να κατατεθούν εγγράφως προς το Υπουργείο, προκειμένου να ληφθούν υπόψη στο προς κατάθεση τροποποιητικό του «Καλλικράτη» νομοσχέδιο, που θα κληθεί να συζητήσει η Ολομέλεια της Βουλής στις 15 Ιανουαρίου 2012.

Ο Δήμαρχος, γνωρίζοντας κατ’ ουσίαν και σφαιρικά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στη διοίκηση των νησιών, λόγω των κενών του «Καλλικράτη», δήλωσε ότι θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι προτάσεις του Δήμου, ώστε το νέο νομοσχέδιο να αναγνωρίσει την ύπαρξη των νησιωτικών δημοτικών κοινοτήτων και να δώσει τέλος στις όποιες δυσλειτουργίες είχε προκαλέσει ο βασικός νόμος.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

MARGARITI ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ , ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο καλύτερος είναι ο πρόεδος της Δονούσας ο Δημήτρης ο Πράσινος!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ 1:06 ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ .ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΝΑ ΝΤΕΠΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΩΦΗ? ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΙΣΤΑ). ΜΗΠΩΣ ΜΑΝΩΛΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ? ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ... ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

πιο τιμονι ρε μεγαλε μας δουλεβεις,το τιμονι το χουν αλλοι χειροτεροι, ο Μανωλης ειναι η γλάστρα μπροστα απο το τιμονι τωρα το καταλαβες

Ανώνυμος είπε...

Διαλέγει: ή το τιμόνι ή τον πούλο. Πάντως και τον πούλο να πάρει ΠΑΣΟΚΟυς δημάρχους δε θα έχουμε. Ευχαριστώ, πήραμε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΙΨΕΙ..;
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ , ΑΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ και θα δωσει λιγο και στην παρεα του

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα πάρει λοιπόν τον πούλο, ποιός θα μας σώσει? Ο Μαϊτός? Ποιός φωστήρας κομματοχαϊδεμένος θα είναι πάλι υποψήφιος? Δεν υπάρχει ελπίδα όσο συνεχίζουμε να έχουμε τα ίδια μυαλά. Αλήθεια Μανόλη τι έγινε με την κάθαρση που έλεγες στο δήμο? Βρήκες πολύ βρώμα και τρόμαξες? ή απλά ήταν κι αυτό προεκλογική φωτοβολίδα?

Ανώνυμος είπε...

ποια καθαρση ρε συ μας λες ,εδω πρεπει να γινει καθαρση για τα οσα εχουν κανει τα τζιρακια του Μανωλη μεσα σε εναν χρονο,τι να πιασει να ασχολειτε με παλια,αφου ειναι χειροτερος και με διαφορά σε λιγοτερο απο 4 χρονια οπως ο άλλος