Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2011

Ομιλία περιφερειάρχη Κυκλάδων Γ.Παντάκη

Κυρίες και κύριοι, συναγωνιστές και φίλοι, θέλω κατ’ αρχάς να εκφράσω τη χαρά μου που βρίσκομαι στο νησί σας, που είμαι ανάμεσά σας.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Τοπικής επιτροπής κ. Γιώργο Αντωνόπουλο και το συμβούλιο του που αποδέχτηκε και προετοίμασε την εκδήλωση αυτή, τον δικό σας άνθρωπο και βουλευτή των Κυκλάδων
κ. Γιάννη Βρούτση καθώς φυσικά και τον...... Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος μας, βουλευτή Λαρίσης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο που μας τιμά σήμερα με την παρουσία του.
Όλοι μας σήμερα εδώ, αλλά και όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα, ή και κάποιοι τη διάθεση, εάν θέλετε, να είναι απόψε κοντά μας, γνωρίζουμε και βέβαια βιώνουμε μία εξαιρετικά ανασφαλή καθημερινότητα.
Μία δύσκολη και συνάμα πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική συγκυρία.
Εντούτοις, προσωπικά δεν θα αναφερθώ σε θέματα οικονομικά, αλλά ούτε πολιτικά καθώς έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε σε λίγο τους καθ’ ύλην αρμόδιους, εκπρόσωπους της παράταξή μας.
Οι πολιτικές θέσεις της ΝΔ για την οικονομία ευελπιστούν να είναι η ανακούφιση και κατόπιν η λύση στα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η πολιτική της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Εγώ δεν θα αναφερθώ λοιπόν ούτε στην Ιθάκη, αλλά ούτε και στον δρόμο προς αυτήν.
Εγώ ως Περιφερειάρχης Κυκλάδων θα ήθελα να σας απασχολήσω λίγο με την προετοιμασία για αυτό το ταξίδι μας, δηλαδή με θέματα οργανωτικά.
Κυρίες και κύριοι,
Η ευκαιρία της χώρας και η ελπίδα του κόσμου, υπάρχουν.
Απαιτούν όμως ισχυρή λαϊκή εντολή στον πρόεδρο μας Αντώνη Σαμαρά, υποδεικνύουν αυτοδυναμία του κόμματος μας, προϋποθέτουν σαρωτική νίκη για τη ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.
Οι εκλογές όμως είναι συγκεκριμένα πράγματα. Οι εκλογές θέλουν οργάνωση και η οργάνωση αφορά εσάς.
Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι εμποτισμένες με τεράστια εθνική ευθύνη.
Προσέξτε τεράστια εθνική ευθύνη.
Η εθνική αυτή ευθύνη είναι που μετατρέπει εμένα, εσάς, το απλό μέλος της παράταξης μας σε μικρό «ήρωα».
Εάν το συνειδητοποιήσουμε όλοι μας αυτό, ό,τι και εάν έχει συμβεί, σε εθνικό επίπεδο, σε τοπικό επίπεδο, στις προσωπικές αναμεταξύ μας σχέσεις, φαντάζει και είναι πολύ μικρό και ανούσιο…
Η ευθύνη δεν είναι κομματική και παραταξιακή μόνο. Είναι ευθύνη για την πατρίδα και το έθνος.
Εχουμε χρέος εμείς οι Νεο-δημοκράτες να συσπειρωθούμε και να αγωνιστούμε για την Πατρίδα.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το κομμάτι των εκδηλώσεων που δρομολογούνται για όλον τον νομό και που ξεκινά σήμερα από την Νάξο μας.

Επίσης, θέλω να προαναγγείλω ότι στην κοπή της Χριστουγεννιάτικης πίτας που θα διοργανώσουμε, θα έχουμε μαζί μας άλλο ένα δυνατό όνομα, στέλεχος του κόμματος.
Τέλος, να ευχηθώ σε όλους σας καλές γιορτές, υγεία.
Καλό αγώνα για τη σωτηρία της πατρίδας μας.
Παντάκης Γιώργος
Περιφερειάρχης Κυκλάδων



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΄΄ΠΑΠΑΡΑΚΗ΄΄

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στις φωτογραφίες δε βλέπουμε το πλήθος που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα;;;; Αφού γλιτώσατε τις ντομάτες και το ξύλο πρέπει να είσαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει Περιφέρεια Κυκλάδων. Ξέρω ότι υπάρχει Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Κάνω λάθος ;

Ανώνυμος είπε...

που ειναι το ... πληθος?

Ανώνυμος είπε...

mounia !!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΜΠΛΕ, ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ... ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ? ΩΣ ΠΟΤΕ???

Ανώνυμος είπε...

oute prasinoi oute mple arxidia oloi tous,mono apla atoma xoris vlepseis gia masa