Κυριακή, Δεκεμβρίου 25, 2011

Ο πρόεδρος του ΟΛΠ, Γιώργος Ανωμερίτης, συναντήθηκε με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη, για θέματα της Νάξου.

Το δημαρχείο της Νάξου επισκέφθηκε σήμερα, 24 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος του ΟΛΠ, κ. Γιώργος Ανωμερίτης, όπου είχε προκαθορισμένη συνάντηση με το δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι Τοτόμης Πρωτονοτάριος και Δημήτρης Λιανός, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Ιάκωβος Ναυπλιώτης και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Γιάννης Μαργαρίτης.
Αφού άκουσαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την μπάντα του δήμου, είχαν σύσκεψη για θέματα του δήμου, στα οποία ο πρόεδρος του........ ΟΛΠ θα μπορέσει να συμβάλει από τη θέση του για την πραγμάτωσή τους. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν και εξετάστηκαν λύσεις για τα εξής θέματα: ο τουρισμός κρουαζιέρας, οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΕΓΕ και η δημιουργία εκπαιδευτικού πάρκου στην ευρύτερη περιοχή, ο επαρκής και κατάλληλος φωτισμός του Κάστρου της Χώρας και του Κάστρου του Τσικαλαριού, η δημιουργία μονοπατιού περιπάτου περιφερειακά του Κάστρου της Χώρας και η καλύτερη αξιοποίηση του βυζαντινού πάρκου στην ευρύτερη περιοχή της Τραγαίας, καθώς και η αξιοποίηση των ερειπωμένων κτισμάτων στο Αλυκό.

Ο δήμαρχος κατά τη συνάντηση, τόνισε την αναγκαιότητα της ανάδειξης των αρχαιολογικών και πολιτιστικών στοιχείων των νησιών του δήμου μας, ως τρόπο προσέλκυσης μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών και εναλλακτικής μορφής τουρισμού, προκειμένου να διευρυνθεί η τουριστική περίοδος και να επεκταθεί η επισκεψιμότητα σε μη τουριστικές περιοχές, με σκοπό την καλύτερη οικονομική στήριξη των δημοτών.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΥΚΟ-ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Βρέ καλώς τα τα παιδιάααα!

Το ΑΛΥΚΟ θέλουν να αξιοποιήσουν!!!

Για ρωτήστε τον κο "υπουργό" πόσα καλοκαίρια επισκεπτόταν και που διέμενε στο καταπατημένο ΑΛΥΚΟ;

Ρωτήστε τον επίσης ποιοί ήταν αυτοί που ως μάρτυρες και εμπειρογνόμωνες κατέθεταν (σε συνεννόηση υποθέτω μαζί τους) στα δικαστήρια και ποιά η σχέση τους με τα κομματικά όργανα του "πασοκ";

Ρωτήστε τον επίσης "VETUSTAS RULE" τι σημαίνει και πως εφαρμόζεται;

Ρωτήστε τον τι σημαίνει NATURA περιοχή και μοναδικού -ιδιαίτερου φυσικού κάλλους;

Ρωτήστε τον αν γνωρίζει τα ονόματα Λεβογιάννης-Παπαζώη-Κούρτης-Βερνίκος-Γρατσίας-Τζακωνιάτης-Δ.Ανωμερίτης-Μουστάκης-Ανδριέλλος-Μαράκης-Κοντοπίδης-Τζανίνης-ΛΥΚΟΥΡΗΣ(;;;); Λέμε τωρα.
Μικρό νησί και γνωριζόμαστε όλοι.

Α! Ας ανοίξει επίσης τα κιτάπια του (διότι προφανώς ο χρόνος εξασθένησε τη μνήμη του) στην αναφορά προς την ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ με ημερομηνία 1/6/1970 ποιός την υποβάλλει και τι αναφέρει;

Ας ανοίξει επίσης τη σελίδα 91 του "εγκρίτου" περιοδικού ΑΡΧΑΤΟΣ(τεύχος 2)και να μας διαβάσει δημόσια τον επίλογο του "συντρόφου" Λεβογιάννη.

Εφ όσον πραγματοποιήσει τα ανωτέρω ας κάνει τον κόπο να κλείσει τη θύρα του ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ που μας χώσανε.

Το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ωχριά μπροστά στο σκάνδαλο ΑΛΥΚΟ.

Αυτά για "ορεκτικό" και εδώ είμαστε!

ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΜΗ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τωρα θα κοιμομαστε ησυχοι αφου ο μεγαλο-ενεργητικος Δημαρχος συναντηθηκε με ανωμεριτη θα τα λυσει ολα οπως ελυσε και τα υπολοιπα, Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΖΕΣ ΣΑΝ TOP MODELS ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΑΠΛΑ Π.Χ.ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ OLA FREE ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΣΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΣΑΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΧΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΝΑΞΙΑΔΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ... ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ".

Ανώνυμος είπε...

o noon noeito