Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2011

«Θύμα» μικροπολιτικών συμφερόντων η μονάδα παραγωγής κρέατος του κ. Δημήτρη Κώτσου στη Νάξο

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος(www.zougla.gr)
«Θύμα» μικροπολιτικών συμφερόντων, που βάζουν προσχώματα στη λειτουργία μιας πρότυπης βιομηχανικής μονάδας παραγωγής κρέατος, εμφανίζεται να έχει πέσει ο επιχειρηματίας από τη Νάξο, κ. Δημήτρης Κώτσος.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στη zougla.gr, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επεξεργαζόμενο πληροφορίες σχετικά με τα πολιτικά του φρονήματα, τα οποία δεν συνέπιπταν με την απερχόμενη κυβέρνηση, έφραξε τον δρόμο της επένδυσής του.
Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τον επιχειρηματία που είδε το επενδυτικό του σχέδιο να εγκρίνεται αρχικά την 1η Οκτωβρίου του 2010 με προϋπολογισμό 7.505.000 ευρώ, ο οποίος στη συνέχεια - έπειτα από........ χειρόγραφες παρεμβάσεις- έπεσε στο 1.720.000.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Κώτσος, ο λόγος που έγιναν οι χειρόγραφες παρεμβάσεις είναι το γεγονός ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενημερώθηκε σχετικά με τα πολιτικά του φρονήματα και προσπάθησε, μέσω του γενικού γραμματέα κ. Γιώργου Κανελλόπουλου (ο οποίος - όπως ισχυρίζεται ο επιχειρηματίας- φέρεται να έχει παρέμβει χειρόγραφα), να βάλει εμπόδια στο επενδυτικό του σχέδιο.

«Κάθονται και γράφουν με στυλό ότι το έργο εγκρίνεται με 1.720.000 ευρώ. Μονογράφει ο γενικός γραμματέας, ο κ. Κανελλόπουλος. Με τι ποσό εγκρίθηκε τελικά; Αν εγκρίθηκε με 1.720.000, γιατί δεν μου παρέδωσαν την απόφαση, προκειμένου να της κάνω χρήση, αλλά περίμεναν πέντε μήνες να πάνε σε 6η γνωμοδοτική, για να ξανά εγκρίνουνε τον ίδιο προϋπολογισμό;» αναρωτιέται................
Η συνέχεια στο.......... http://www.zougla.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε θυμα κωτσε μεγαλοαπατεωνα δε σε βλεπαμε απο την αρχη τι ησουνα , εισαι και θυμα