Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2011

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης καλωσορίζει το SUPERFERRY II.

Την Τρίτη, 21/6/2011, κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι της Νάξου το πλοίο SUPERFERRY II, ερχόμενο από Ραφήνα, με ενδιάμεσα λιμάνια την Άνδρο, την Τήνο και τη Μύκονο. Δεδομένης της έλλειψης επαρκούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ των νησιών των Κυκλάδων και της ανάγκης επικοινωνίας με νησιά που διαθέτουν διεθνή αερολιμένα, όπως η Μύκονος, θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στην αρχή της τουριστικής περιόδου η Νάξος απέκτησε το συγκεκριμένο δρομολόγιο.
Ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής αρχής, παραβρέθηκε στον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Νάξου, καλωσόρισε τους πλοιοκτήτες, τον πλοίαρχο και τα μέλη του πληρώματος και...... τους ευχήθηκε «καλά ταξίδια». Δώρισε, μάλιστα, στον πλοίαρχο την εικόνα του Αγίου Νικοδήμου με την ευχή να προστατεύει το πλοίο και το πλήρωμα. Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να συνεχίσει το SUPERFERRY II να προσεγγίζει το λιμάνι της Νάξου και το χειμώνα. Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες από τη δημοτική αρχή και από φορείς του Δήμου, προκειμένου να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερη διασύνδεση των νησιών μας.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

ας πάμε να τιμήσουμε την εταιρία που τη μια χρονιά τα πλοία παθαίνουν "τεκμαρτή ολική απώλεια" και την άλλη κυκλοφορούν με άλλο όνομα

Ανώνυμος είπε...

mazoreta na ton kanete na arhisei kai na horevei

Ανώνυμος είπε...

χαιρετουρες ποζες και απο κοκο τιποτα