Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2011

Να αναβληθεί η συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Την αναβολή της προγραμματισμένης για την Τρίτη 28-6-2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τη μεταφορά του ΔΣ μετά τη 48ωρη Πανελλαδική Πανεργατική και Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία ζήτησε η εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης τονίζοντας ότι
* σαν δήμος δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε και μάλιστα τη στιγμή που το «μεσοπρόθεσμο» και ο εφαρμοστικός νόμος χτυπούν βάναυσα και τους δημότες του δήμου μας και
* η ημέρα αυτή είναι μέρα απεργίας και για τους εργαζόμενους στο δήμο και δεν επιτρέπεται να γίνει το ΔΣ στο οποίο μάλιστα θα πρέπει να...... παρευρίσκονται και κάποιοι υπάλληλοι του Δήμου.

Πληροφοριακά ανέφερε ότι το προγραμματισμένο για τις 28/6/2011 Περιφερειακό Συμβούλιο αναβλήθηκε μετά από παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου για μετά την απεργία.

Ζητάμε για μια ακόμα φορά την αναβολή του ΔΣ για μετά την απεργία.

Καλούμε τους συνδημότες μας, όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους τους νέους και τις νέες, τις γυναίκες και τους επισκέπτες του νησιού μας να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Νάξο που θα γίνει στην παραλία της Νάξου (παλιό Δημαρχείο) την Τρίτη 28/6/2011 στις 11πμ.

Είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα μας.

Λύση υπάρχει όμως

χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

O ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

σας εχει γειωσει κανονικα και σας , κριμα τα ψηφακια που τους δωσατε αλλα τωρα ειναι αργα δε μπορειτε να τα παρετε πισω .