Κυριακή, Ιουνίου 26, 2011

Δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων της καθημερινής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου.

Στο δημοτικό συμβούλιο της 26ης Ιουνίου αποφασίστηκε ομόφωνα η ηλεκτρονική δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων όλων των οικονομικών στοιχείων του Δήμου σε καθημερινή βάση, κατόπιν εισηγήσεως του αρμόδιου αντιδημάρχου, Αργύρη Ανευλαβή.
Ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, τόνισε ότι:
«Η δημοτική αρχή, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα διαφάνειας και ενημέρωσης, αποφάσισε να δίνει στη δημοσιότητα την καθημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου, προκειμένου να ενισχύσει τη διαφάνεια και τη δυνατότητα ελέγχου από τον κάθε δημότη. Η πρωτοβουλία αυτή δεν αποτελεί προϊόν νομικής υποχρέωσης, αλλά ηθικής δέσμευσης ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας μας, θα πορευόμαστε με βάση την εντιμότητα, την αξιοπιστία, το σεβασμό και τη διαφάνεια».
Η δημοσίευση θα γίνεται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδας
http://www.e-naxos.eu Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

23 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ,ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΝΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΠΡΑΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΒΥΣΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΧΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΙΚ ΠΡΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

γελειοτητες !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ. ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟ! ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ .
OΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

as toys thaymasoume gia ta autonoita mia kai den ekanan kati allo

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 (http://www.stergiou-kapsalis.gr/images/stories/6.___-_2011.jpg) ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ.
ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ Κ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

μα υπογραφει τουλαχιστον ο ιδιος η την εχει φτιαξει σε σφραγιδα την υπογραφη και τους την εδωσε

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΠΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ .
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ; Η΄ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

Να φυγετε ! Να πάτε αλλού ..!
Μια απογοήτευση είστε τελικά !

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ , ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜ.ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ .
ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΣ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ.
ΣΚΥΛΟΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΡΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ 5-6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ-ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΥΧΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Η ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ Η ΤΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΧΩΡΑΙΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ.
ΣΤΙΣ ΔΗΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΠΑΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
ΜΑΥΡΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .

ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ , ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ , ΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ . ΜΑΥΡΑ ΟΛΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΣΑΜΕ .

ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ Κ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ 6:33 αφου εισαι ανωνυμος πες ονόματα, ποιος δεν σε αφηνει να κατσεις στην παραλία, ποιος δεν σε αφήνει να περασεις καλεσες την αστυνομία? ποιος υπαλληλος του Δήμου δεν σε εξυπυρετησε, ποιος? ποιος? H KALTSA

Ανώνυμος είπε...

Tι λεει το ατομο απο πανω , εμεις περιμενεις να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα ο 6;33 θα κυκλοφορει με εναν αστυνομο αγγαζε να τα διορθωσει,εσείς πολιτευτήκατε κ υποσχεθηκατε λαγους με πετραχίλια! λες και δεν τα ξερετε σας ειναι πρωτογνωρα δεν τα περνετε τα μηνυματα απο το κοσμο καθε μερα δεν βλεπετε οι ιδιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ? ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕ, ΟΙ ΔΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΖΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΑΝ ΝΗΣΙ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

AYTO EINAI POY KANEI IDIO TON MARGARITI ME TON MARAKI. XEREI POIOS KANEI THN PARANOMIA ALLA DEN TON PEIRAZEI. PROTIMA NA PAEI NA DIORTHOSEI TO PROBLHMA ALLA ETSI TO KANEI XEIROTERO

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγαλε πες ονόματα κ περιστατικά

Ανώνυμος είπε...

πες το ποιημα σου . Δεν το ξερουν πες τους το

Ανώνυμος είπε...

Eγω θα σας προτεινα αναμετασχισμο μηπως ησυχασουν τα πληθη.ξαναμοιραστε τη τραπουλα καθαριοτητες κυκλοφοριακα επικοινωνια με κοσμο αφου δεν τραβαει ο αμαδα οσο ειναι ακομα καιρος φερτε και το παλικαρακι μανιο κατω που φαινετε δυναμικο

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (ΣΑΝ) ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ...ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ:
ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΑΡΡΑ
ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΑΣΑΡΑΣ.
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΙΜ! ΑΠΑΙΧΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟ! ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ .
OΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ POLITIKA TERTIPIA ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

me tous galiniotes poy tous flomosan sto psema proeklogika na do pos tha ta vgaloun pera , arage o dimarxos xerei ti ehoun taxei oi symvouloi tou i tha tis faei xoris na xerei to giati

Ανώνυμος είπε...

χαμογελά η δημαρχαρα μας για την ωρα.. σε λιγο που θα καταλαβει τι κανουν κατω απ τη μυτη του τα κουμαντα του δημου θα του φυγει το γελιο