Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2011

«Εθελοντές… εργαζόμενοι καθαριότητας»

Η καταγγελία του Συλλόγου των Υπαλλήλων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κατέδειξε ότι η Δημοτική Αρχή ανακάλυψε μία νέα σχέση εργασίας, αυτή του «Εθελοντή Εργαζομένου στον Τομέα Καθαριότητας». Η Δημοτική Αρχή, υποσχόμενη πρόσληψη στην επικείμενη Εργολαβία Καθαριότητας, εκμεταλλεύεται την αγωνία εύρεσης εργασίας συμπολιτών μας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανεπάρκειές της. Τα ερωτήματα είναι εύλογα:
* Είναι ασφαλισμένα τα οχήματα του Δήμου όταν τα οδηγούν οι συγκεκριμένοι εθελοντές;
* Οι άνθρωποι αυτοί έχουν λάβει υποσχέσεις για την......... πληρωμή των μεροκάματων που εκτελούν ως εθελοντές;
* Θα προσληφθούν, στην συνέχεια, οι άνθρωποι αυτοί είτε στην εργολαβία καθαριότητας είτε ως συμβασιούχοι έργου από τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων;
Προς ενημέρωση του κοινού, αναφέρουμε ότι ο Νόμος για την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση», με τον οποίο εγκρίθηκαν οι Εργολαβίες Καθαριότητας, δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη στο ΦΕΚ. Επομένως, στην καλύτερη των περιπτώσεων απαιτούνται τουλάχιστον 3 μήνες προκειμένου να εγκατασταθεί Εργολάβος Καθαριότητας στην Νάξο.
Η Δημοτική Αρχή κατέφυγε στην λύση των Εθελοντών στον Τομέα Καθαριότητας καθότι αποδείχτηκε ανίκανη να προχωρήσει με ταχύτητα τις διαδικασίες προκήρυξης των 23 θέσεων οκτάμηνης διάρκειας που έχει εγκρίνει το Υπουργείο για τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. Ενώ, σε όλους τους γειτονικούς Δήμους οι θέσεις αυτές έχουν ήδη προκηρυχθεί, η Δημοτική Αρχή απέστειλε στοιχεία είτε με ελλείψεις είτε λανθασμένα, με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει ακόμη να ολοκληρώσει την διαδικασία και να προκηρύξει τις εγκεκριμένες θέσεις.
Εκ του Γραφείου Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

32 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΧΑΛΟ... ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος χάνετε και το αιδοίο χτενίζετε αλλά έτσι είναι της κοντής ψ…ς της φταίνε οι τρίχες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Για να φανταστεί ο κόσμος τι γίνεται κάποιους υπάλληλους που είναι για σφαλιάρες, επικίνδυνοι και άσχετοι, τους κοιτάει η νέα δημοτική αρχή μέσα στο στόμα λες και είναι . . . μάγοι

Ανώνυμος είπε...

autoi katastrepsane to maraki autoi tha fane kai autous

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΗΤΑΝ ΣΚΡΑΠΕΣ Κ ΕΦΥΓΑΝ ΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Εδω ρε άνθρωπε δεν ειναι άξιοι να ασφαλίσουν τους εργάτες που δουλεύουν στην επικίνδυνη αυτή και βρώμικη δουλειά , τα οχήματα λες να έχουν ασφαλίσει..;
Τι λέει το άτομο για ποιους τους πέρασες..

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ? Ο ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ *** ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ***

Ανώνυμος είπε...

O ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΨΙΜΟ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΜΑΡΑΚΗ, ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ, ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ Ό,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Τσιμπουκι γινανε ολοι μαζι

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ), ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ 43 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ), ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟΥ ΚΑΖΑΝΟΒΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΡΓΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ (ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ), ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ" ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι πολυ χειροτερη απο αυτα που λες απο πανω,με τα λόγια σου κανω και γω παπαδες στη πραξη ομως...
Αν πληρωθουν αυτοι οι εθελοντες ποτε εγω θα κατσω να με γα....εις !
Ξέρω και τη εξεληξη της ιστορίας πια θα ειναι ,με τις λαμογιες μαυρομπολυκρ..κ άλλων αυριο εχουμε Ιουλιο μήνα και απο παραδακι τιποτα κ απο προσληψεις τιποτα οπως παραμυθιαζαν το κοσμο πριν.Ακομη και αν μερικοι καταφερουν να περασουν στα διμηνα τριμηνα και οτι αλλες μαλακιες εχουν σκαρφιστει τα ατομα στις πλατες και στην αγωνια των ταλαιπορων για ενα μεροκαματο εργατων,μετα θα πρεπει να περασει 1 χρονος για να εχουν δικαιωμα να ξαναεργαστουν,κ χωρις ταμειο ανεργειας και εκει θα δεις βρισιμο και λιτζαρισμα στους νεους κ ωραιους που σας αναλαβαν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ? ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ, Η ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΕΓΟΛΑΒΙΕΣ. Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΣΥΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ? ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ. ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ? ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΑΣ ΚΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

NA TA ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝ.ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΝΟΜΟΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ.ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ 8 Η 12 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Η μικρή "Λουλού" τώρα ξύπνησε;

Ανώνυμος είπε...

η δημαρχος βασο τη λεη για ολα αυτα;

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΣΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ... ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΑΔΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

να βγουν στο δρομο οσοι κ οσες προσληφθηκαν ολα αυτα τα χρονια με αλλη αιτιολογια κ αλλο προορισμο.Καβαντζωθηκαν πολλοι αχρηστοι ολα αυτα τα χρονια, τωρα τελειωσε το πανηγυρι..

Ανώνυμος είπε...

to πανηγυρι εισται εσεις και αυτοι του δημου σαν τη μουρη σας τα κανατε

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ,ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ,ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ,ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΡΓΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΧΕ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ βασο.(αντε να μην ανοιξω το στομα μου )

Ανώνυμος είπε...

ergates ethelontes dimarhoi ethelodes dimotikoi symvouloi ethelodes !

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ HTAN TO KALYTERO ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΙ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΟΥΜΑΑΝΤΑΔΟΡΟ ΜΕ ΦΑΡΔΥ ΚΩΛΟ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

KAΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΞΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΣ.ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

Εμπιστευτήκαμε και ψηφίσαμε τη νέα Δημοτική αρχή μήπως και αλλάξει κάτι σ αυτόν το τόπο, μήπως αλλάξει ο τρόπος συμπεριφοράς των κυφήνων υπαλλήλων στο δήμο που προσβάλουν και εκμεταλλεύονται καθημερινά τους πολίτες όταν ζητάνε ακόμη και το πιο απλό έγγραφο κάνοντας τους να νιώθουν παρακατιανοί και πολίτες Γ και ΣΤ κατηγορίας .
Το αποτέλεσμα είναι η σημερινή κατάσταση που βλέπουμε,τίποτα απολυτός δεν άλλαξε αντιθέτως χειροτέρεψαν πολύ τα πράγματα αφού οι οι μισοί είναι ψηφοφόροι τους πάλι και δεν τους αλλάζει τίποτα παρα τους χαϊδεύουν τ αυτιά και οι άλλοι μισοί εκμεταλλεύονται την άγνοια των αιρετών σχετικά με τη νομοθεσία των δήμων και κάνουν ότι θέλουν στο κόσμο.
Ακόμα και το απόβρασμα που αναφαίρετε πιο πάνω εκμεταλλεύεται καταστάσεις προκείμενου να δυσκολέψει περισσότερο την ήδη αποτυχημένη ως τώρα πορεία τους.

Ανώνυμος είπε...

Στον ερημο τοπο μαη μηνα βρεχει

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ) ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ? ΜΗΠΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ , Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΛΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ !

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μόνο μέσα από τον εθελοντισμό θα δούμε καθαριότητα στα χωριά μας.... Και στον Απόλλωνα οι εθελοντές κοντεύουν να συμμαζέψουν την παραλία!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ