Τρίτη, Ιουνίου 28, 2011

Μεγάλο πλήγμα για τον τουρισμό 3 ημέρες χωρίς πλοία τα νησιά μας!!!!

Κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού, λόγω της απεργίας στην οποία συμμετέχουν τα σωματεία των μηχανικών και των κατωτέρων πληρωμάτων.
Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για τα υπόλοιπα προγραμματισμένα για σήμερα δρομολόγια. Υπενθυμίζεται ότι η απεργία των δύο ναυτεργατικών σωματείων συνεχίζεται και αύριο, Τετάρτη, ενώ για την Πέμπτη έχει προκηρύξει απεργία η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Η ΗΑΤΤΑ κάνει λόγο για καταστροφή του Ελληνικού τουρισμού και απευθήνει εκκληση στην Κυβέρνηση, στα πολιτικά κόμματα, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στον ελληνικό λαό για αυτοσυγκράτηση, τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η χώρα μας.
"Πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, με........ γνώμονα το συμφέρον της χώρας μας και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση της τουριστικής μας κίνησης και την ανατροπή της εσφαλμένης εικόνας που προβάλλεται για την Ελλάδα, λόγω της κατάστασης.

Ο τουρισμός αποτελεί μία από τις ελάχιστες διεξόδους για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές για την Ελλάδα, όλοι μαζί - Πολιτεία, Πολίτες, Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, Άνθρωποι του τουρισμού, οφείλουμε:

- να αναδείξουμε τη σωστή εικόνα της χώρας μας,

- να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας όλων των εργαζομένων για τον Ελληνικό Τουρισμό, που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται να τον στηρίξουν,

- να βοηθήσουμε στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, με πράξεις ευθύνης, χωρίς πολλά λόγια και μεμψιμοιρίες.



Ας βοηθήσουμε όλοι τον ελληνικό τουρισμό που αποτελεί την βασική πηγή εσόδων για τον τόπο μας και μπορεί να συμβάλλει στο ξεπέρασμα του αδιεξόδου και στην επιστροφή της χώρας μας στην ευημερία.



Ο τουριστικός κόσμος και ιδιαίτερα ο κλάδος μας, με αίσθημα ευθύνης, καταβάλλει, σε παρόμοιες καταστάσεις, κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση της τουριστικής μας κίνησης, με τεράστιο κόστος.



Η πολιτεία πρέπει, από την πλευρά της, να διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την ομαλή ροή της επιβατικής κίνησης από και προς τα σημεία εισόδου- εξόδου της χώρας μας και κατά την παραμονή των τουριστών σε αυτή.

Πληροφοριες απο www.zougla.gr και www.marinews.gr


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

34 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ξεκολλήστε ρε πατριώτες
Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς νοιάζεστε για τα τραπεζοκαθίσματα της παραλίας.
Σε λίγο καιρό θα διαβάζετε τις αναρτήσεις σας και θα ντρέπεστε …

Ανώνυμος είπε...

τι να ξεκολησουμε βρε βλαμμενε που εχουμε παθει ζημια χοντρη με το κλεισιμο των λιμανιων!! Ελα να μου πληρωσειςτο ΙΚα στις 30/6/, ΟΑΕΕ και επιταγες και μετα ξαναγραφεις τις μαλακιες σου

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ Τ Ι Σ Δ Ι Α Β Α Σ Ε Ι Σ Γ Ι Α Τ Ο Υ Σ Π Ε Ζ Ο Υ Σ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΓΚΑΖΩΝΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜ0. ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΣ???????? ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣ????????? ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣ???????

Ανώνυμος είπε...

Ανοίγετε τον Μάιο, δουλεύουν για εσάς σκλάβοι αλβανοί και τον Οκτώβριο φεύγετε για διακοπές ανά τον κόσμο Ναι ρε ρεμάλια είναι αλητες οι ναυτεργάτες γιατί δεν σαν έχουν γαμησει ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΞΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο ξεφτιλισμένε (2.03πμ) εσύ θα μας μάθεις να δουλεύουμε όπως ξέρεις εσύ να δουλεύεις στις πορείες και στις καταλήψεις και στις συγκεντρώσεις των αναρχικών πίνοντας μπάφους και πουλώντας εξυπνάδα και φιλοσοφία χαμένο ρεμάλι. Πήγαινε ηλίθιε να ρωτήσεις ποιοί είναι χρεωμένοι στις τράπεζες άχρηστε και ποιοί δίνουνε θέσεις στην ανεργία και να έρθεις να μας πείς ποιοί πάνε διακοπές. Σε ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς. Ποιός αλβανός ζώον δουλεύει χωρίς ολόκληρη ασφάλεια και χωρίς υψηλό μεροκάματο. Επειδή δεν δουλεύεις εσύ ξεφτιλισμένε σου φταίνε οι άλλοι η νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ποιοί είστε και τι καπνό φουμάρετε;

Ανώνυμος είπε...

103...ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΙΑ! ΑNΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ Ν Α Ξ Ι Ω Τ Ε Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

οταν θα ερθει ο κομπος στο χτενι μουνοσκυλο αριστεροαναρχικε στην επομενη πορεια σας θα πατε ολοι στην θαλασσα!!! καταστρεψατε το νησι σκατοτεμπεληδες του κερατα

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε φιλε κι εγω εχω επιταγες,αλλα πρεπει οι απεργιες ειδικα τωρα να τσουζουν,να πονανε,να εχουν λογο αναφορας. πως θα το κανουμε;δεν γινεται να μας γαμανε και να μην αντιδρασουμε.

Ανώνυμος είπε...

...σας ευχομαι εσεις που ειστε υπερ του κλεισιματος των λιμανιων και των αεροδρομιων, να μην χρειαστει καποιος συγγενεις σας νοσηλεια στην αθηνα!!!...σα δεν ντρεπομαστε λεω γω!!!!

@αριστεροχειρας@

Ανώνυμος είπε...

για τον 09.33
να προσεχεις το καλσον και οταν πας σπιτι λουλη πες στην γυναικα σου να μην ξαναερθει πηραμε πλυντηριο

Ανώνυμος είπε...

για τον 11.38

εσυ αμα πας σπιτι πες του μπαμπακα σου να σου δωσει χαρτζιλικι, γιατι σου τελειωσανε τα λεφτα, σκατογλιτση, τεμπελοχανα!!

Ανώνυμος είπε...

ωραια, τωρα που εκλεισαν τα λιμανια και δεν θα ερθει κοσμος για τρεις μερες, σωθηκε η Ελλαδα..
συγχαρητηρια στο ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

πες τα φιλε αριστεροχειρα, αλλα αυτα για να σκεφτει καποιος θελει και μυαλο..ξερεις πολλους απο αυτους που τα κλεινουν να εχουν;

expert23

Ανώνυμος είπε...

EYXOMAI AΠΟ ΒΑΘΗ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ 8 ΛΑΜΟΓΙΑ.ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΙΑ....ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ...ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ...ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

για τον 10.08

...εσυ λοιπον να πας να δουλεψεις στο εργαστασιο (ενα απο τα 100δαδες που εχει η ελλαδα!!!)αυτοκινητων του πατερα σου και ασε τους υπολοιπους (λιγους!!!) ελληνες να ασχολουνται με τον τουρισμο!!!...μου φαινεται δεν παμε καθολου καλα!!!

@αριστεροχειρας@

Ανώνυμος είπε...

@αριστεροχειρας@
EΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΟΒΩ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΝΤΕ ΔΩΣΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚ,ΠΗΔΑ ΚΑΜΜΙΑ 40ΑΡΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΓΚΡΟΥΠΙΕΡΙΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΖΩΗ...ΞΥΠΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

...εσυ λοιπον που ξερεις απο τουρισμο να ενημερωσεις τον καθε Ελληνα τι πρεπει να κανει καλυτερα ή αν ξερεις αν η ελληνκη οικονομια στηριζεται σε κατι αλλο εκτος απο τον τουρισμο ευχαριστως να μας το πεις!!!, γιατι εγω δεν το γνωριζω...τωρα για αυτα που μου καταλογιζεις, εχω πολυ δρομο μεχρι να κατεβω στο επιπεδο σου ετσι ωστε να τα απολαυσω!!!....

@αριστεροχειρας@

Ανώνυμος είπε...

κανεις λαθος. η οικονομια στηριζεται στο φορο που πληρωνετε στις αποδειξεις που κοβετε και στο ΦΠΑ που ... παντελονωνετε μιαρο και ακαθαρτο διανοουμενο

Ανώνυμος είπε...

KI ENΩ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ. ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΚΟΡΟΪΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πέστα 2.34 ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑΠΩ ΒΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ; ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ; ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΛΛΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΑΠ ΕΞΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΙΟ ΠΟΥ ΚΕΡΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΚΛΕΞΑΤΕ.ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΞΑ...

Ανώνυμος είπε...

na pas sto xorio sou athinaie ama den saresei i athina

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΣΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΥΔΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

katse loipon na limoktoniseis kai na se gamane sto ravdi mazoxa

Ανώνυμος είπε...

KAI ΕΣΥ ΖΑΒΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΧΕΣΩ?ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΕ ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΜΜΟΥΔΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ....KSIPNA VOUDI..STA GRAFO STIN GLOSSA SOU ANALFAVITE.

Ανώνυμος είπε...

me ti lefta na rtheis psomoziti, se ligo tha parakalas na soy steilei i giagia soy kaena tiri na fas skatoglitsi athinaie!!!!

Ανώνυμος είπε...

RE VOSKE ME TA LEFTA POU ZITAS GIA TO MANTRI SOU POU TO EKANES ME TA LEFTA MOU APO TO AGROTOURISMO STANOXENODOXIO,PAO RE VOUDI SE 10 FORES KALITERO PROORISMO.ANTE VALE TORA TIN GINEKA SOU NA KOIMITHI TSIPI GIA NA XIPNISI TO PROI NA KATHARISI TA DOMATIA TON GERMANON.200 XRONIA EXETE ENA KOUFIO LIMANI KAI ENA AERODROMIO GIA SAITES.AN EIXES MIALO VOUDI TO PRAGMATA THA ITAN DIAFORETIKA KAI DEN THA PARAKALOUSES TOUS TSIPIDES STO LIMANI...THA SE PARAKALAGANE VOUDI PATATA!

Ανώνυμος είπε...

exo tha xo na troo patates esi ti tha tros skatovlaxe ethinaie se ligo kairo sto mpoyrdelo soy ??? petrew?? A!!! kai poy sai den theloyme tetoious psomozites edo!!! skatovlahe!!!

Ανώνυμος είπε...

OUST BOUDI....NA SE DO NA XREIASTIS NOSOKOMIO RE ZOO NA PAS STO KTHNIATRO STIN HORA...NA PSOFISIS VROMOPOUSTA.EXO OI VLAXOI APO TIN ATHINA!!!!

Ανώνυμος είπε...

pikse stin athina moynoskylo!!!
se ligo tha soy viasoyn oi alvanoi tin ginaika kai tin kori skatoglitsi!!!

Ανώνυμος είπε...

RE MALAKA OI ALVANOI EHOUN METAKOMISI STO NISI SOU POU TOUS EKANES MAGES...MALAKA ESI EISAI PAREA ME TIS STROFILIES KAI AFTOI ME TIN GINEKA SOU.TOUS DOSATE MEROKAMATA KAI TORA TO PEZOUN KAI ELLINES.ANTE PESTA ALLOU VROMOPATATA.

Ανώνυμος είπε...

@aristerochiras@
η κατάσταση δε θα φτιάξει ποτε στην Ελλάδα. Γιατί δεν έχουμε παιδεία και ήθος.
Ρίξε μια ματιά απο πάνω,έτσι είναι το 85% των Ελλήνων.Αν δεν είμασταν αυτοί που είμαστε,τίποτα δε θα είχε γίνει,αλλα δυστυχώς αυτοί είμαστε.
Κανείς δεν έχει καταλάβει τίποτα.
Καληνύχτα μας κύριοι....

Expert23