Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩN

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διαφωνεί κάθετα και εκφράζει την κατηγορηματική της αντίθεση με τις συνεδριάσεις κεκλισμένων των θυρών είτε αφορούν το Δημοτικό Συμβούλιο είτε τις επιχειρήσεις του Δήμου, τα νομικά του πρόσωπα και τις διάφορες επιτροπές του.
Την αντίθεσή μας αυτή την έχουμε καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο με ευκαιρία την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από τους........... συμπολίτες μας.

Η δημοτική αρχή αποδεικνύει περίτρανα με αυτή της την απόφαση ότι κάνει επικοινωνιακά και αποπροσανατολιστικά παιχνίδια με όσα διατυμπάνιζε πριν λίγες μέρες για την επιθυμία της για διαφάνεια και τα μέτρα που παίρνει σ’ αυτήν την κατεύθυνση.

Καλούμε και τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους να μη συναινέσουν σ’ αυτή την αντιδημοκρατική ενέργεια της δημοτικής αρχής και μάλιστα σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

KAI ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ . ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ είναι όποιος έχει τζιπ, πίνει των ιδρώτα των εργαζομένων του, έχει μεγάλη περιουσία και καταπατάει τους αιγιαλούς......

Ανώνυμος είπε...

δε νομίζω ... τάκη!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ Τ Ι Σ Δ Ι Α Β Α Σ Ε Ι Σ Γ Ι Α Τ Ο Υ Σ Π Ε Ζ Ο Υ Σ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΓΚΑΖΩΝΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜ0. ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΣ???????? ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣ????????? ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣ???????

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (ΣΑΝ) ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ...ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ:
ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΑΡΡΑ
ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΑΣΑΡΑΣ.
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΙΜ! ΑΠΑΙΧΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΕΣ ΕΣΥ Η ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ Ο ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΗ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΡΕ ΔΕ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΑΚΡΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ