Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2011

O Χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Π.Α.ΜΕ Νάξου

Η γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο των 48ωρων αγωνιστικών κινητοποιήσεων για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα (νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα) που προωθεί προς ψήφιση η κυβέρνηση, πραγματοποίησε σήμερα απεργιακή συγκέντρωση στην παραλία της Νάξου.
Οι εργαζόμενοι, οι εργάτες και οι εργάτριες, αγρότες, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και συμμετείχαν δυναμικά σε μια μεγάλη για τα δεδομένα της Νάξου απεργιακή συγκέντρωση.
Εξίσου μεγάλη και δυναμική ήταν η συμμετοχή και στην καθιερωμένη πορεία μέχρι το Κ.Υ. - Νοσοκομείο, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες των.......... οργάνων του Λιμεναρχείου Νάξου, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία, κατέφθασαν και μοίραζαν κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, πριν την έναρξη των ομιλιών, έγινε από δυνάμεις του ΠΑΜΕ υποστολή της σημαίας της Ε.Ε. και στη θέση της αναρτήθηκε σημαία του ΠΑΜΕ.

Μίλησαν οι:

* Κεντρική ομιλία του ΠΑΜΕ: Δημήτρης Κορρές μέλος της γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ
* Πλάτωνας Τομπάς μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στον τομέα Υγείας Κυκλάδων
* Κυριακή Καπούνη πρόεδρος σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων – μαζικής εστίασης Νάξου
* Γιάννης Αναματερός πρόεδρος σωματείου εργαζομένων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Διαβάστηκε ανακοίνωση του συλλόγου μαζικής εστίασης «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»

Ακολούθησε η παρακάτω καταγγελία του ΠΑΜΕ για ενέργειες της Δημ. Αρχής Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:

1. Καταγγέλλουμε τη Δημ. Αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καθώς και όσους Δημ. Συμβούλους θα συμμετάσχουν στο Δ. Σ. που παρά την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να αναβληθεί για μετά την απεργία, λειτουργώντας ως απεργοσπαστικός μηχανισμός όρισε για σήμερα αντί να μπει μπροστάρης στους αγώνες ενάντια στα μέτρα που πλήττουν ανεξαιρέτως όλους τους δημότες.
2. Καταγγέλλουμε τη Δημ. Αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων η οποία σκοπεύει να παραδώσει την ύδρευση και αποχέτευση των Μικρών Κυκλάδων στην ΕΥΔΑΠ που είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις για ξεπούλημα.
3. Καταγγέλλουμε τον αυταρχικό τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος χωροθέτησης του νέου ΧΥΤΑ.
4. Καταγγέλλουμε τον μεσαιωνικό τρόπο αντιμετώπισης των εργαζομένων στο δήμο με το πρόσχημα της καθαριότητας.

ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ Η ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΑΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ . ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΓΕ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αξιεπαινος ο βλακας , οπως ειπε και ο Μαμουζελος σε αλλο νησι θα ειχε φαει το ξυλο της αρκουδας,εδω βρισκει τους μαλθακους ιδιου κομματος του δημου και τα κανει , και τις κοτες επιχειρηματιες του νησιου που τον αφηνουν και βγαζει λογο στο λιμανι , τον αδικημενο

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά χρειάζεστε ψυχίατρο . Έχετε πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟ . ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΤΗ ΚΩΛΟΜΥΤΑΡΑ ΤΟΥ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

το ξυλο θα το φαει οπως και να χει με τη φορα που χει παρει , ειτε σ αυτο το νησι ειτε σε αλλο δε το γλιτωνει

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΠΛΟΦΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ,ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΑΜΑΤΕΡΟΣ-ΒΛΑΧΑΚΗΣ -ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ-ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ.ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.