Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2011

Μεγάλος διαγωνισμός του naxosfan

Ακούστε προσεκτικά στο παρακάτω βίντεο την άποψη του κ. Γ. Παπανδρέου και την ερμηνία που δίνει για τις συγκεντρώσεις των " Αγανακτισμένων"
Όποιος από τους αναγνώστες μας καταφέρει να βγάλει άκρη με τις ασυναρτησίες και να μεταφράσει το κείμενο που διαβάζει ο πρωθυπουργός, θα κερδίσει ένα ταξίδι 10 ημερών σε Χαβάη ή Σευχέλες για δυο άτομα.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

τι να πει και αυτος ο μαλακας οτι του γραφουν διαβαζει , οτι του πουνε κανει , μας γαμησε τελειως και ησυχασε

Ανώνυμος είπε...

Αυτός τη δουλειά του κάνει και μάλιστα με την ψήφο όλων των ηλιθίων που τον ψηφίσανε... Εμείς ως λαός τι κάνουμε? Ειρηνικές διαμαρτυρίες. Κόττες λυράτες είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ

Ανώνυμος είπε...

Aπορώ τι δεν καταλάβατε;;.... Ήταν σαφέστατος για μια ακόμα φορα... Είναι απλά τραγικός και ο τζέφρυ και το πασοκ αι οι πασοκοι, και η νδ και όλοι οι κακοί ηθοποιοί της βουλής...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΑΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ. ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ "ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

πολυ πολυ σωστα ενα πουλημενο ηλιθιο τομαρι ειναι ο τυπος ,θα μας καταντησει Ουγγαντα και θα τη κανει,αυτος βολεμενος ηταν ειναι και θα ειναι παντα