Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2011

Αν αυτά είναι αλήθεια θέλουν κρέμασμα!!!

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση...
250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική - οικονομική - πολιτική ένωση των....... επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.


Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θα έδινε στην Ελλάδα.

Παράλληλα... .....Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο www.roufianos.com/showthread.php/529218
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

kai ομως οντος ολα αυτα ειναι αληθεια και οχι μονο υπηρξαν και αλλες προτασεις να εκμεταλευτουν ξενες εταιριες ακριβα κοιτασματα με υψηλα ποσα σε ανταλαγμα γιαα την ελλαδα , τα πουλημενα κορμια ομως δε ξερω τι σκκτα εχουν υπογραψει και μας εχουν πουλησει ηδη σε ξενους και μεις κοιμομαστε ακομα σε υπνο βαθυ

Ανώνυμος είπε...

kremasma osoi ypokinoudai kai mas exousiazoun kai ekviazoun sti naxo

Ανώνυμος είπε...

κρέμασμα θέλουνε όσοι πάνε και τους ψηφίζουν

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα... και ποιός θα τους κρεμάσει μάγκες μου?