Τρίτη, Ιουνίου 14, 2011

Ανοίγει και πάλι το Βίντσι!!!

Δημοπρατήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Λιμενικού ταμείου Νάξου η καφετέρια που βρίσκεται κάτω από τον ναό του Απόλλωνα(Πορτάρα). Στον διαγωνισμό πλειοδότησε η προηγουμένη ιδιοκτήτρια η οποία έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα πραγματικά υπέροχο και φιλόξενο χώρο που αποτελεί διαφήμιση για το νησί μας.
Το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει σε λίγες μέρες και οι θαμώνες του θα έχουν και πάλι την δυνατότητα να ξεδιψάσουν με τα δροσερά ποτά του τα μεσημέρια ενώ τα βράδια θα απολαύσουν το ρομαντικό τοπίο και τις μαγικές μουσικές του
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΤΣΑΜΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝΕ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 25 ΜΕΡΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΗΝΗΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα αυτά...
αλλά φέτος ολυτε ζωγραφιστό δεν έχουμε δει καλάθι απορριμμάτων στην παραλία της Πλάκας... και οι ασεινήδητοι έχουν αρχίσει (κακώς) να πετούν σκουπίδια στην άμμο!
(και μετά θα πρέπει να οργνανώνουμε event για να τα παζέψουμε).

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ... ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΟΤ! ΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΡΑΣ. ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ? ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΛΑΧΙΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ? ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ, ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να δουλεψουν ολοι αλλα πραγματικα ας αυξησουν λιγο τη δοση στο ποτο!ειναι και πολυ ελαφρια και μικρα!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕΡΟΣ ,ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

βαλτε ρε κανα ποτηρι της προκοπης,αυτα ειναι σαν δοκιμαστικοι σωληνες. 5 παγακια μεσα και τελος.

Ανώνυμος είπε...

τέλεια ολα, μπραβο τους ποτε δεν ηταν ετσι το βιντσι , μακαρι να εισαστε καλά να το έχετε για πάντα έτσι και να απολαμβάνουμε όλα όσα προσφερετε και την θέα.