Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2011

Οι πρώτες εικόνες απο την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στη Νάξο!!



..................................


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ο παγωνης να πουλησει κανα σανδαλι, ο προμπονας κανα μπουκαλακι,αλλλος;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ..... να πείς τι μαλακία σου και να πουλήσεις την εξυπνάδα σου μικρόμυαλε εμπαθή.

Ανώνυμος είπε...

kalo auto marese file !

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΡΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙ

Ανώνυμος είπε...

αντε λυγουρια ηρθε η ελενη παενετε. σαμπως ξερετε και τιποτα αλλο; αυτη ειναι η ποιοτητα σας πρεπει να το συνηθησουμε και οι υπολοιοποι.αυτη θα σας γεμισει τα δωματια.η ελλαδα ολη θαρθη ναξο. σωθηκαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΝΙ ΓΙΝΑΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για 6:33 Μάλλον εσύ πρέπει να ξυπνήσεις εγωπαθή κακόζαβε που το μυαλό σου είναι το ίδιο με του βουδιού που μάλλον μόνο με αυτό μπορείς να συζητήσεις. Που το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να βγάλεις το μάτι του διπλανού σου να μην πετύχει κάτι κριτική καφενείου και αντίδραση μονό και μόνο για να επιβεβαιώνεις ότι είσαι αξώτης θέλω να πιστεύω ότι δεν είσαι νέος σε ηλικία αν είσαι τότε θέλω να πιστεύω ότι είσαι μονάδα στο σύνολο των νέων που βλέπουν με άλλο μάτι την κάθε προσπάθεια ποιοτική ή όχι και όχι σαν εσένα με παρωπίδες μουλαριού, που εδώ που τα λέμε πολύ σε αναβάθμισα γιατί το μουλάρι τουλάχιστον δουλεύει εσύ ???????????

Ανώνυμος είπε...

οτι και να λεμε, ειναι μεγαλη διαφημιση για τον εσωτερικο τουρισμο.

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε φιλε 9:46 με τον καθε ασχετο εδω μεσα... 3 ωρες τσαμπα διαφημιση μας κανουν για 5 μερες κ εχουνε κ παραπονο τα βουδια!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΒΟΥΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΟΣΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ , ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ? ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟΙ, ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΟΠΟΥ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ, ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΣΑΣ?