Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

Παρέλαση αστέρων στη Νάξο για την εκπομπή της Μενεγάκη!!!!!!!

Δεκάδες αστέρια από τον χώρο τις τηλεόρασης, της μουσικής και της showbiz θα βρεθούν για μια εβδομάδα στη Νάξο για να φιλοξενηθούν στις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη που θα γίνουν στο νησί και μεταδοθούν ζωντανά από τις 20 έως και 24 Ιουνίου.
Μεταξύ άλλων το παρόν θα δώσουν οι :
Γιώργος Τσαλίκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Καπουτζίδης(greek idol), Κατερίνα Στικούδη, Νίκος Ξυνόγαλας, Έλλη Κοκκίνου, Παντελής Τουτουτζής, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Κώστας Καφίδας, Μαρία Σωλομού, Πάνος Μουζουράκης, Ήβη Αδάμου και Μυρτώ Γκόνου. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Θα φέρει και τον Μπόγρη μαζί της η Ελλη; Οχι τίποτα αλλό, είναι ευκαιρία για καμπ μπάσκετ

Ανώνυμος είπε...

καλα επαθα. τι λες ρε; ολοι αυτοι; σαν να λεμε πολιτισμος ετσι; και θα γεμισει η περιοχη παιδακια που θα ζηταν αυτογραφα; καλα δεν παιζομαστε. και θα γεμισει το νησι κοσμο που θα χαλαει σαν τελλος λεφτα;γιατι ειναι εδω ο καφες; τωρα μουφυγαν οι φοβοι για την ψωλια που εχουμε να φαμε αυτο το καλοκαιρι.

Ανώνυμος είπε...

eisai ligo vlakas pano esy

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΕΡΑ ΦΩΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ.
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ?
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

COPY > PASTE ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε Κύριοι ο άνθρωπος έχει πάρει ψήφους από όλους αυτούς ο καθένας τους έχει το δικό του ρουσφετάκι πριν πέσει ο φάκελος στην κάλπη εύκολο είναι να αρχίσει να τους κηνυγάει τώρα για χρέη.

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά ανάλαβαν να συνεχίσουν το έργο του Μαράκη , όπως τα είχε στρώσει με πρώτο μέλημα και σκοπό να πάρουνω τους ψηφοφόρους του Μαράκη και να τους κάνουν του Μαργαρίτη.
Οχι που θα τους ένοιαζε και θα τους ενοχλούσε η διαιώνιση της ιδιας κατάστασης της ίδιας βρωμιάς και ασυδοσίας στο Δήμο και σ εμάς !!!
Ξυπνάτε ρε ...Δεν υπάρχουν σωτήρες !

Ανώνυμος είπε...

mounares...