Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

Μετά τις μούντζες κάτι πρέπει να γίνει

Τις μούντζες τις έχουν συνηθίσει. Μήπως πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο; Οι εικόνες σαν τις παρακάτω αυξάνονται καθημερινά.

Αναγνώστης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Όποιος σκέπτεται και αντέχει να ακούει αλήθειες ας ακούει ραδιόφωνο στην Αθήνα ή μέσα από το Διαδίκτυο REAL FM 97,8 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί. Τώρα είναι καιρός να μάθουμε όλοι να σκεπτόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ξυπνήσει ο Λαός μας και να καταλάβει ότι η Νέα Τάξη τών Σιωνιστών θέλει Παγκόσμια Δούλους γιά ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλών μας. Το θέμα τώρα πιά δεν είναι τα κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Λαέ ψάξε και μάθε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν εκεί πολιτικοί απο ΝΔ, από ΠΑΣΟΚ και από το νέο κόμμα τής Συμμαχίας. Ηρθε ο καιρός που πρέπει ο Λαός μας να ψάχνει πολλά και να μαθαίνει πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαός μας να ψάξει και να μάθει γιά το RFID, λένε ότι ήδη στην Γερμανία το έβαλαν σε 5.000 άτομα, μα και στην Αμέρικα. Είναι καιρός να μαθαίνουμε τι συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Το Σύστημα δεν θέλει τον Λαό ενωμένο σαν μία γροθιά γι αυτό πάντα τον διχάζει με το ποδόσφαιρό του και με τα κόμματά του. Λαέ γίνε Ένα. Ξύπνα. Θα συμβούν πολλά γιά το κακό μας. Κάθε 3 μήνες θα τρώμε νέα παλούκια. Όλοι ζούμε στον ίδιο βούρκο τώρα πιά.

Ανώνυμος είπε...

Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.

Ανώνυμος είπε...

Το Δόγμα τού Σόκ. Ίσως πρέπει όλοι να διαβάσουμε αυτό το βιβλίο γιά να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Μη περιμένετε να ρίξουν τον μισθό στα 250 Ευρώ με 10 ώρες την ημέρα δουλειά γιά να ξυπνήσετε.

Ανώνυμος είπε...

Πάψτε να είστε πρόβατα τών κομμάτων. Ότι φάγατε φάγατε, όσοι φάγατε, τώρα η Νέα Τάξη τών Σιωνιστών θα κάνει εφιαλτικές αλλαγές γιά την καθημερινή ζωή όλων μας. Ίσως ακόμη κάποιοι να είστε βολεμένοι μα έρχεται η σειρά σας γιά να χάσετε κι εσείς το βόλεμά σας.

Ανώνυμος είπε...

Λαέ κοίταξε τα παιδιά σου στα μάτια και κάνε κάτι γιά να έχουν ανθρώπινο μέλλον. Όσο είμαστε υπάκουοι η Νέα Τάξη θα συνεχίζει τα Σχέδιά της γιά το κακό μας.

Ανώνυμος είπε...

Οι Τράπεζες δάνειζαν 9 φορές τα Κεφάλαιά τους. Το 1 Ευρώ το δάνειζαν 9 φορές. Δάνειζαν χρήμα στα χαρτιά, χρήμα που κανένας δεν το έπιασε στα χέρια του.