Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011

Μεζέδες και Φοίβο Δεληβοριά περιείχε το "μενού" της 3ης ημέρας του φεστιβάλ!!!

Το μενού των χθεσινών εκδηλώσεων του Ναξιώτικου φεστιβάλ συμπεριελάμβανε και μεζέδες.
Νωρίς το απόγευμα, στην πλατεία του λιμανιού, ο Νάξιος σεφ Δημήτρης Παπαδόπουλος κέρασε τους καλεσμένους του ψητή "γούνα"(λιαστή λακέρδα) και Αξιώτικη σαλάτα με φρέσκια μυζήθρα και ντόπια πατάτα!!!
Την σκυτάλη των εκδηλώσεων πήρε ο μοναδικός Φοίβος Δεληβοριάς ο οποίος εντυπωσίασε με την μαγική μουσική, την θεϊκή φωνή του και το χιούμορ του και πρόσφερε πραγματικά αξέχαστες στιγμές στον κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση.
Το τετραήμερο των εκδηλώσεων του 1ου φεστιβάλ Νάξου ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στις 21.00 μμ με την συναυλία του Θανάση Παπακωσταντίνου στο προαύλιο του.......... 1ου δημοτικού σχολείου Νάξου.
Ο Ελληνας καλλιτέχνης επέστρεψε δυναμικά το 2011 στα δισκογραφικά δρώμενα με την κυκλοφορία του νέου του δίσκου «Ο Ελάχιστος Εαυτός» όντας το βαρύ πυροβολικό του «Εξώστη». Μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις αυτή τη στιγμή για την Ελληνική μουσική, μάγος της ποικιλίας, τραγουδοποιός που πάντρεψε την ελληνική παράδοση με τη rock φιλοσοφία δίνοντάς της την δυνατότητα να φορέσει τη δυτική της φορεσιά. Τραγούδι Ματούλα Ζαμάνη


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

28 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΥΠΝΗ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΙΩΝ.ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΩΛΑΚΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ Κ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ Κ ΤΕΛΟΣ.Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΕ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕ; Ο ΣΕΦ;
ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΓ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο φεστιβάλ ήτανε! Γιαλατζί όπως και ο χοντροσέφ!

Ανώνυμος είπε...

Η διοργάνωση θα πετύχαινε μόνο αν γινόταν σε άλλο νησί γιατί εδώ μόνο για να βόσκουν πρόβατα ξέρουν.
Αιντε καραγκιόζηδες απο αύριο θα αρχίσετε πάλι την κλάψα και την κακομοιριά αλλά αυτό σας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω!Πρώτη φορά στο νησί διοργανώνεται ένα φεστιβάλ,με έξοδα των φορέων ή ιδιωτών και βγάζουμε χολή!Περιμένουμε μετά να έχουμε πρόοδο,τουρισμό ή ευημερία...πφφ Ντροπή με κάνετε και ντρέπομαι για την καταγωγή μου!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν οι σύλλογοι ξαναασχοληθούν με κάτι ανάλογο,θα είναι οι μεγαλύτεροι μπιπ που υπάρχουν!Ξέρουν και οι Ναξιώτες από φεστιβάλ ή από σεφ χαχα!2 έχετε τον Μανωλά και τον Παπαδόπουλο και δεν τους αξιοποιείται είστε για τα μπάζα!Γι αυτό ακόμα και ο Γλέζος ήρθε σε μας στην Πάρο,ή Ο Αείμνηστος Κονιτόπουλος τυχαίο?Αν είχαμε εμείς τα προιόντα σας τη μουσική σας τις παραλίες σας τους συλλόγους σας,θα είχαμε κατακτήσει όλο τον κόσμο!!!!Μας βολεύει πολύ που τρώγεστε!μπράβο μας φέρνετε κόσμο!Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΆΝΕΤΕ ΦΕΣΤΙΒΆΛ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ακυρώσεις στο νησί,για να έρθουν σε σας...το νου σας λοιπόν!χαχα

Ανώνυμος είπε...

MAΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ Ο ΠΑΡΙΑΝΟΣ!ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ 12:57 μ.μ.
ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ!ΓΥΦΤΟΙ ΟΛΟΙ!ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....

Ανώνυμος είπε...

έχει απόλυτο δικιο ο φιλος απο την Παρο, υπερεχουμε σε φυσικη ομορφια αλλα υστερουμε κατα πολυ σε ανθρωπους..ανεκπαιδευτοι,αξεστοι και απολιτιστοι, δε βλεπουν περα απο το δαχτυλο τους. Και αν καποιος κανει μια προσπαθεια για προοδο, πεφτουν πανω του σαν τα κορακια. Σας χαλασε που σε νεκρη εποχη για το νησι εγινε αυτο το φεστιβαλ. Ουστ αχρηστοι

Ανώνυμος είπε...

egw re karagiozides piga se ola ta skinika prwti mera ekthesi foto afierwmenh ston filo adwni mathiaso!ti pio wraio exei ginei sto nisi re alites timisane ta paidia ena xwraiti kai mono gi afto eprepe na min milaei kaneis!2mera to parti me djs kai kalitexniko ergastiri pali me tin naxiwtisa filipa flwraka pou ekanan kalitexnika ta naxiwtakia!!3 mera foivos delivorias kai naxwmageiremata me to papadopoulo ta opoia ta pleirwse apo tin tsepi tou vre reziles gia vlepoun oi touristes kai na kanei diafimisi tin naxiwtiki kouzina kai simera tha paixei o thanasis ,apo thema poiotitas mono oi aperathites exoun xanakanei kati analoga me ton malama aaa kai min xexasw tin diafimisi pou egine stin athina apo gamatous radiofwnikous stathmous pou mas epaizan kathe mera karagiozides kai alites kai akoustike kai ligo to nisi paraexw kai ola afta ta ekanan kapioi anthrwpoi gia ta geytite oloi oi kwlonaxiwtes pou den ektimate tipota kai tha simfwnisw me ton pariano oti exoume to wraiotero nisi alla EXOUME TOUS XIROTEROUS ANTHRWPOUS KAI MONO LOIPON POU GRAFETE ETSI GIA MIA AXIOLOGI PROSPATHIA EISTE SKATADES KAI ALITES KAI SAS AXIZEI POU TO NISI PAEI APO TO KAKO STO XIROTERO GOUROUNIAAAA!!!

Ανώνυμος είπε...

wraios o panw etsi einai re file eimai sigorous oti me kati tetia tipakia to nisi paei mono pisw giati ola tous xinizoun kai ola tous vrwmane!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

egw sou proteinw 12:57 afta pou tha kaneis sto mellon gia to nisi sou na einai poly kalitera apo afta pou ekanan oloi aftoi oi anthrwpoi!GOUROUNI K TEBELI MONO KRITIKI K KANENA ERGO OUSTSTSTSTS

Ανώνυμος είπε...

Οι Ναξιώτες,έχουμε μάθει στη γιορτή του ψαρά,στις αφίσες για το Κατερινάκη τη Στανίση μωρέ,στον συμπαθέστατο Μπαρμπέρη άντε και στο Χατζόπουλο!Μην μας μαθαίνετε στα κουλτουριάρικα σας παρακαλώ!!!Επίσης στα μέσα ακουγόμαστε για κλοπές ή για αφαιρέσεις άκρων....

Ανώνυμος είπε...

Αξιόλογη προσπάθεια!μπράβο σε όλες αυτές τις χαμογελαστές φάτσες!Μπράβο στο Στέλιο,στο Γιάννη,στο Σπύρο,στον Χανς στον πρόεδρο Μ.Ε τον Γιάννη,στο Μιχάλη στον...στον...χίλια ευχαριστώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οδηγούσα στο κέντρο της Αθήνας και ως εκ θαύματος,άκουσα στον real fm,αν δεν κάνω λάθος,για το 3ήμερο φεστιβάλ!Πραγματικά ξαφνιάστηκα και σκέφτηκα ότι δεν μπορεί,κάτι πάει να αλλάξει στο εγκαταλελειμμένο νησί!Διαβάζοντας τα αρχικά σχόλια,ήρθα στα ίσια μου και λέω οκ,τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά!Η ζήλια,το μίσος,η εμπάθεια,η κακοπροαίρετη κριτική,ζουν και βασιλεύουν στη Νάξο!Έφερα 3 συναδέλφους και περνάμε τέλεια!!!ελπίζω και σήμερα,τελευταίο μας βράδυ,να διασκεδάσουμε!Αν θέλετε 1 συμβουλή,εσείς οι διοργανωτές,μην ακούτε κανέναν και να συνεχίσετε,με την ίδια πίστη και το ίδιο όραμα!Σας ζηλεύουν,γι'αυτό προσπαθούν να σας σαμποτάρουν!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω τι λετε,εμενα η σαλατα μου ανοιξε την οροξη και διαηκα στου βραχου κι ηφαα σα το ουρνι,κι αποψε θα παω στον Παπακωσταντινου να φτιαχτω που΄ναι ωραιος δα!οχι σαν τον συνεπιθετο ντου που μας εχει ....

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω οτι εκαναν το εκαναν οι συλλογοι και μπραβο τους , ενω οι νεοι δημοτικοι παραγοντες δεν ειναι σε θεση ουτε να οργανωσουν κατι αλλα ουτε και να συναιχισουν αυτα που γινοταν εστω τα λίγα και ανοργανοτα

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μετα τις πολυ επιτυχημενες, πρωτοφανες για το νησι, Χριστουγεννιατικες και αποκριατικες εκδηλωσεις που διοργανωσαν αυτοι οι ιδιοι ανθρωποι, ηρθε η μετρια επιτυχια του φεστβαλ και εδωσε την ευκαιρια σε καποιους καμπλεξικους για να βγαλουν την χολη τους.
Δεν πρεπει να σας πτοησει αυτο παιδια, αλιμονο, συνεχιστε ειμαστε ολοι μαζι σας η Ναξο μας σας εχει αναγκη.
Οσο για τους κακοπροαιρετους αυτοι δυστυχως υπηρχαν παντα ελπιζω να λιγοστεψουν στο μελλον

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 13 Ιουνίου 2011 6:35 μ.μ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ 13 Ιουνίου 2011 6:45 μ.μ. ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ! ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕ Η ΝΑΞΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ;;; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΩΜΙΑ ΒΛΕΠΟΥ ΠΑΛΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

synaxioi mhn akoyte tipota synexiste h naxos sas exei anaggh mono eseis mas dinete elpida oloi mazi sas gia ta epomena...

Ανώνυμος είπε...

osoi den parakoloythisan to festival exasan

Ανώνυμος είπε...

Σωστά μην ακούτε, αυτά έκανε και ο Μαράκης ούτε άκουγε ούτε υπολόγιζε κανένα ,στα ίδια χνάρια και σεις μα δεν διαφέρετε και πολύ ! Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Ανώνυμος είπε...

ANEΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΝΤΡΕΣ Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΝΑΞΙΩΤΗ ΝΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝΤ.ΜΑΘΙΑΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΕΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ GREEKLISH ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΣΕΙΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ".

Ανώνυμος είπε...

εδω η ελλαδακεγετε και το μ...νι χτενιζετε.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ξεκολληστε λιγο..
τι δουλεια εχουν τα πολιτιστικα με τον δημο και τα κομματικα?
αυτα που γινονται γινονται απο ανθρωπους που απλα ενδιαφερονται για το νησι..(ο πολ.οργαν.δημου ναξου,δεν εχει κανει ακομα κατι)..τι κραζετε συνεχεια?
αν νομιζει καποιος οτι μερικοι εκμεταλευονται οτιδηποτε προς οφελος τους,ας παει να ασχοληθει και εκεινος,να δουλεψει και να προσφερει να βαλει απο τον χρονο του,απο τη τσεπη του,και να μην αφησει κανενα να εκμεταλευτει τιποτα..
αλλιως μοκο κοπριτες-κατινες-καταστροφη του νησιου..