Σάββατο, Ιουνίου 25, 2011

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 28-29 ΙΟΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ( ΠΑΛ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ) 11 π.μ.

ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ –ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Όλοι και όλες στην 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία τις ημέρες συζήτησης στη βουλή του νέου αντιλαϊκού μνημονίου.
Να «νεκρώσουμε» εργοστάσια, εργοτάξια, γραφεία, μαγαζιά, λιμάνια, καράβια ,τα πάντα.
-Για να είναι μαζική καθολική η καταδίκη των αντιλαϊκών μέτρων και ισχυρό το μήνυμα μας σε πλουτοκρατία, κυβέρνηση και τρόικα.
-Για να είναι αυτή η απεργία αφετηρία ματαίωσης μέσα από........ τους αγώνες μας αυτών των βαρβάρων μέτρων ακόμα και αν η κυβερνητική πλειοψηφία μαζί πιθανόν με άλλους πρόθυμους τα ψηφίσουν.

-Να μπούμε ορμητικά στον αγώνα για να φέρουμε πιο κοντά τη μέρα που θα απαλλαγούμε οριστικά από την ταξική εκμετάλλευση και την καταπίεση. Μόνο τότε θα σωθούμε και θα σωθεί ο τόπος οριστικά από χρεοκοπίες, κρίσεις, μνημόνια, δανειστές και την ανεργία.
ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ –ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΧΑΜΕΝΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑ - ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

να παρετε και τον υποκριτη το συνδυκαλιστη κηφηνα των εργατων του δημου , το φτωχαδακι και προστατη ολων να ολοκληρωθει το παραληρημα

Ανώνυμος είπε...

καλα εσυ κατσε στο σπιτι λεγε μαλακιες και ασε τα κοροιδα να τρεχουν

Ανώνυμος είπε...

φαινεται οτι ειναι βολεμενος ο κυριος.Ο κυριος αυτος οπως δυστυχως και το μεγαλυτερο μερος των κατοικων του νησιου μας κοιμαται τον υπνο του δικαιου.Ξυπνηστε

Ανώνυμος είπε...

Συνδικαλιστές και πολιτικοί κατέστρεψαν την Ελλάδα. Βγάλτε τις παρωπίδες σας κομματόσκυλα- κοπρόσκυλα, που απεργείτε μόνο για τις τσέπες σας. Ο λαός κατεβαίνει στους δρόμους για να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και την ελευθερία που τα κόμματα του στέρησαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι συνδικαλισταράδες της κακιάς ώρας απεργούν μόνο για την τσέπη τους...Δεν έχουμε ανάγκη εργατοπατέρες...

Ανώνυμος είπε...

mounakia sas exei bei sto mati o giannaras epeidei den kanei afta pou tou lete!1giannara eimaste mazi sou oi exwkoinovouleftikoi tou dhmou naxou..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΠ ΤΟ ΚΟΚΟΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ 5000 ΜΕ 6000 ΕΥΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!
ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η θιγμένη και αδικημένη συνδικαλιστούλα σας, αδύνατη φτωχή και κακογερασμένη <> που έχει περάσει από ολες τις Δημόσιες υπηρεσίες με ιδρώτα και μεγάλο κόπο πάντα της δεξιάς

Ανώνυμος είπε...

H κουρασμένη < Γιαννάρα σας >.
Το αντάλαγμα του σ αυτούς ποιο είναι .. Ρουφιανος τους για πάντα

Ανώνυμος είπε...

Gianara sindikalistara TEMPELARA

Ανώνυμος είπε...

sapilara megali

Ανώνυμος είπε...

MOUFA !

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Κ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΤΙ ΗΛΙΘΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΤΟΥ;