Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

Έσπασαν καρδιές στο Πανναξιακός - Ιωνικός Σάμου

Από τη κόλαση στο παράδεισο βρέθηκε σήμερα ο Πανναξιακός που αντιμετώπισε με υπερβολική χαλαρότητα τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό Σάμου και παραλίγο να το πληρώσει ακριβά. Τελικά κατάφερε να κερδίσει με 3-2 σετ τις τρομερές Σαμιώτισες στο πιο συναρπαστικό μέχρι τώρα παιχνίδι της διοργάνωσης που ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, και κρίθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες. Η καρδιά του πρωταθλητή, το πάθος και ο εγωισμός των κοριτσιών του Μπάμπη Καλογιαννίδη ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους και δεν τις άφησαν να ηττηθούν μπροστά στο κοινό τους.
Προς το τέλος του τέταρτου σετ η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο Ο Πανναξιακός βρέθηκε στη κυριολεξία στο καναβάτσο, έχανε με 1-2 σετ και 18- 21 πόντους. Ο προπονητής ξανάριξε στο παρκέ την έμπειρη Ξερικού που είχε καθίσει για αρκετή ώρα στο πάγκο, η ομάδα επανέκτησε την χαμένη της ψυχολογία και άρχισε η αντεπίθεση. Το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι το τέλος του ήταν συγκλονιστικό, ο Πανναξιακός γύρισε ένα σχεδόν χαμένο σετ με το εκπληκτικό 31-29 και πήρε το ματς στο ται μπρέικ με 15-13!!!
Οι Σαμιώτισες απόλαυσαν τον αγώνα, έπαιξαν όμορφο βόλεϊ με πολύ καλή άμυνα και έξυπνες επιλογές στην επίθεση και στο τέλος χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους.
Ο Ιωνικός δεν είναι τυχαία ομάδα, την τελευταία 10ετια έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα Σάμου και ένα Ζ' περιφέρειας ενώ.... πέρυσι έχασε την άνοδο στην Α2 από την πρωταθλήτρια Κρήτης. ς
Τα σετ 25-18, 22-25, 23-25, 31-29, 15-13
Η δράση συνεχίζεται αύριο με τα παιχνίδια: 14.30 ΑΣΠ Ιωνικός - ΑΣ Παγγεραγωτικός 19.00 ΡΣΦΠ Τελχινίς - ΑΟΝ Πανναξιακός
Πανναξιακός:(Προπονητής Καλογιαννίδης), Απειρανθίτου, Αξαοπούλου, Σέργη, Σκούνα, Καπαρέλη, Βασιλάκη, Λιανοπούλου, Κοντοπούλου, Φάρκωνα, Φραγκίσκου, Σαρρή, Γκόρτσιανιουκ, Ξερικού.
ΑΣΠ Ιωνικός:(Προπονητής Μανωλης Μαθιός -Θέμης Ευγενεία)Κ. Τζουνοπούλου,......Π. Τζουνοπούλου, Τσουβαλά, Καμιλή, Χάρρις, Χουβαρδά, Κοντογιάννη, Καραδημητρίου, Χριστοδούλου, Γιαννούλη, Αθανασοπούλου, Τσακουμάγκου, Μπινιάκου.




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

χθες γλυτωσαμε, σημερα ομως οχι.

Ανώνυμος είπε...

Θα το ηθελες πολυ ε;
Περιπατο θα κανουμε και παμε οτι στοιχημα θελεις...... αν εισαι αγορακι και εχεις καρυδακια

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΧΑΧΑ