Κυριακή, Απριλίου 10, 2011

O Βασιλιάς στον θρόνο του!!!

Ο Πανναξιακός κέρδισε χθες το μεσημέρι τον Παμμηλιακό 3-1 στο γήπεδο του Αγερσανίου και αναδείχθηκε και τυπικά Πρωταθλητής Κυκλάδων 2010-2011, διατηρώντας το αήττητο στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Στο διάστημα της ανάπαυλας πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων από τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Η δόξα και τα εύσημα ανήκουν στην διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή της ομάδας που δούλεψαν σκληρά και κατάφεραν να οδηγήσουν τον Πανναξιακό, μετά από αρκετά χρόνια, ξανά στην Δ' Εθνική.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι ηρωικοί του φίλαθλοι οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σ' αυτό το θρίαμβο. Στάθηκαν δίπλα στην ομάδα σε εύκολες και δύσκολες στιγμές, ταυτίστηκαν μαζί της, τραγούδησαν, φώναξαν, έκλαψαν και πανηγύρισαν μαζί με τους παίκτες
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε όλοι μας στον διαχειριστή του naxos365, τον γνωστό Β.Κ., που εδώ και δυο χρόνια είναι ο αφανής ήρωας, η σκιά της ομάδας. Συμμετείχε σε συναντήσεις, χορούς, ακολούθησε όλες τις αποστολές, τράβηξε φωτογραφίες, έγραψε άρθρα και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, εντελώς ανιδιοτελώς, για να βοηθήσει τον σύλλογο.
Για πρώτη φορά στη ιστορία του τοπικού ποδοσφαίρου είχαμε την ευκαιρία, μέσω του naxosfan και του naxos365, να ενημερωθούμε άμεσα με κείμενο, ήχο και εικόνα πολλές φορές για το αποτέλεσμα κάθε αγώνα του Πανναξιακού.
Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ της στέψης εδώ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :