Σάββατο, Απριλίου 23, 2011

Χαιρετισμός Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη για τους αγώνες βόλεϊ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στη Νάξο τις γυναικείες ομάδες που θα λάβουν μέρος στη Β΄ φάση Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών της Ζ΄ Περιφέρειας.
Νιώθουμε υπερήφανοι που αναλάβαμε ως Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη διοργάνωση αυτών των αγώνων, γιατί έτσι πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος και γενικότερα του αθλητισμού.
Οι πρωταθλήτριες από Σάμο, Χίο, Ρόδο, Μυτιλήνη και Νάξο θα δώσουν μάχη στο τερέν του κλειστού «Δ. Περιστεράκης», προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό. Οι φιλοξενούμενες ομάδες, οι οποίες αναδείχθηκαν κορυφαίες στις Ενώσεις τους, διεκδικούν στο ναξιακό φιλέ το εισιτήριο της πρόκρισης και συμμετοχής τους στην Α2 Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών.
Στόχος για το μέλλον είναι να αναλάβουμε και..... άλλες αθλητικές διοργανώσεις, οι οποίες αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στον τόπο διεξαγωγής τους.
Δίνουμε θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους προπονητές τους για τη μέχρι τώρα πορεία τους και ευχόμαστε, στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», να αναδειχθεί ο καλύτερος.
Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητριών, δίνοντας δυναμικό παρόν στις κερκίδες του κλειστού.
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Μανόλης Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :