Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Μπάσκετ: Θρίαμβος του Πανναξιακού στο Μετς!!!!!

Σαν σίφουνας πέρασε ο Πανναξιακός σήμερα το απόγευμα από το γήπεδο του Μετς και σάρωσε στο πέρασμά του τον Παλλεσβιακό με το εμφαντικό 72-46.
Η ομάδα του Τ. Βάβουλα ήταν καταιγιστική, πήρε από την αρχή τα ινία του παιχνιδιού, με καλή άμυνα και οργανωμένες επιθέσεις κατάφερε να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 37-25. Στην επανάληψη οι πρωταθλητές Κυκλάδων ανέβασαν κι άλλο τον ρυθμό τους, είχαν καθαρό μυαλό, παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους και έφτασαν εύκολα σε μια μεγάλη νίκη .
Μοναδικό μελανό σημείο του σημερινού αγώνα ο τραυματισμός του Καζακίδη που πάγωσε την ομάδα και τον προπονητή δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην αρχή των Μπαράζ και ένας τέτοιος παίκτης είναι αναντικατάστατος. Αύριο θα ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός και αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια.
Πανναξιακός (Βάβουρας): Πολίτης 4, Φυρογένης 7 (1), Δαμίγος, Καζακίδης, Πολυτάρχου 8 (1), Μακάρης 8, Βενιέρης, Γκιέργκι 4, Μαστρογιαννόπουλος, Ένεζλης 16 (1), Φαρμάκης 19 (3), Μυλωνάς 6 (1).
Παλλεσβιακός (Γιαννίκος): Παπάζογλου 3 (1), Ζυγούκης, Σταμούλης, Ιατρού 4, Βέτσος, Ζωιτός 12 (1), Αναστασίου, Χρυσουλάκης 8 (2), Αβαγιάνος 5, Παναγιωτίδης 9 (3), Ρούσσος 12 (1), Γιαλαμάς.
Λίγες ώρες νωρίτερα στο άλλο αγώνα του ομίλου ο ΑΣΚ Ιβίσκος κέρδισε τον Βούρειο ΑΟΛ με 74-65(35-36)
Αύριο θα γίνουν τα παιχνίδια 19.00 ΕΠΓΣ Παλλεσβιακός – ΑΟ Πολυκράτης και...... στις
20.45 το ΑΣΚ Ιβίσκος – Πανναξιακός ΑΟΝ
Ρεπό: Βούρειος ΑΟΛ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :