Τρίτη, Απριλίου 19, 2011

Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΝΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώνεται την Πέμπτη 21/04/2011 η παρουσία της Ομοσπονδίας μας στην εαρινή έκθεση βιβλίου που πραγματοποιείται από τις 08 του μήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας.
Στο περίπτερο της Ο.ΝΑ.Σ. παρουσιάζονται πάνω από 150 τίτλοι βιβλίων που έχουν σχέση με τον πολιτισμό, τη λαογραφία, την ιστορία, το φωτογραφικό υλικό, την ποίηση και την θρησκευτική παράδοση του νησιού. Επίσης προσφέρονται δωρεάν στο κοινό χάρτες και διαφημιστικό υλικό, που αφορούν την.... παροχή υπηρεσιών τουριστικού ενδιαφέροντος.

Χιλιάδες είναι μέχρι στιγμής οι επισκέπτες που σταματούν στο περίπτερο της Ομοσπονδίας μας, ζητώντας κάθε είδους πληροφορίες για τη Νάξο και τις ιδιαίτερες ευκαιρίες που παρέχει στον επισκέπτη της. Και παράλληλα είναι διπλή η χαρά η δική μας, να διαπιστώνουμε το έντονο ενδιαφέρον του κοινού για το νησί μας, παρουσιάζοντας και μια άλλη πτυχή της ζωής του, μέσα από το μεγάλο συγγραφικό έργο των συμπατριωτών μας .

Ο σημαντικός αριθμός των τίτλων βιβλίων, αλλά και των συγγραφέων από το νησί μας, δεν άφησε ασυγκίνητα ούτε τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας, που είτε με ρεπορτάζ, είτε με προσωπικές συνεντεύξεις μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, αναφέρθηκαν στην ιδιαιτερότητα της παρουσίας ενός θεσμού όπως η Ο.ΝΑ.Σ. σε μια τέτοια έκθεση, αλλά και έδωσαν την ευκαιρία να συζητηθεί θετικά για μια ακόμα φορά η Νάξος και οι ευκαιρίες που δίνει σε κάθε κλασικό ή ειδικό επισκέπτη της .

Με την ευκαιρία και αφού ευχηθούμε σε όλους τους συμπατριώτες μας, όπου κι αν βρίσκονται, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους Ναξίους συγγραφείς που μας εμπιστεύθηκαν ( πολλές φορές και τα μοναδικά ) συγγράμματα τους, αλλά και όλους εκείνους που μας βοήθησαν με το δικό τους τρόπο στην πραγματοποίηση αυτής της επιτυχημένης παρουσίας μας, ιδιαίτερα δε την Ενωση Γ.Σ. Νάξου και την εταιρία DK του Δημήτρη Καρούση που ανέλαβαν το κόστος του περιπτέρου. Επίσης θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να παίρνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες προβολής και ανάδειξης του πλούτου του νησιού μας, υπηρετώντας τις καταστατικές μας αρχές αλλά και την λαχτάρα προσφοράς στον τόπο μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΪΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣBookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για μισό λεπτό, γιατι εδώ κάτι βρωμάει: Το αγόρασε ο Δήμος; Με ποιανού λεφτά κύριε Μαργαρίτη αγόρασες το σμυρίγλι; Πόσο πλήρωσες; Το σμυρίγλι μετά το πούλησες ή το χάρισες; Με τα λεφτά του κάθε δημότη προικίζεις τους απεραθίτες; Για δώσε απαντήσεις, γιατί αρκετά ως εδώ. Η ανοχή τελείωσε. Θα τα ξαναπούμε. Το θέμα μένει ανοιχτό.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΔΗΜΕΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ