Σάββατο, Απριλίου 16, 2011

Είδηση βόμβα!! Απολύθηκε ο Στ. Μεϊμάρογλου!!

Παρελθόν αποτελεί για τον Πανναξιακό ο προπονητής Στέφανος Μεϊμάρογλου ο οποίος ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, την απόλυσή του.
Ο αρχιτέκτονας της φετινής επιτυχημένης πορείας του Πανναξιακού αποφεύγει να αναφέρει τους λόγους που οδήγησαν τις δυο πλευρές στο διαζύγιο.
Σας παραθέτουμε το κείμενο έτσι όπως το αλιεύσαμε μέσα από το διαδίκτυο, τα σχόλια δικά σας:

"ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Ο ΣΤ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ !
- Μετά απο μία απολύτως επιτυχημένη συνεργασία, η οποία ξεκίνησε το (2009), παρελθόν είναι απο την τεχνική ηγεσία της ομάδος του Πανναξιακού ο Στ. Μεϊμάρογλου. Σε συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του Πανναξιακού κ. Β. Φλέριανος, και ο Στ. Μεϊμάρογλου, (σε πολύ καλό κλίμα), έγινε γνωστό ότι η συνεργασία τών...... δύο πλευρών, έφτασε στο τέλος της, (τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας)! Και λέμε αυτό το μέχρι νεοτέρας καθώς, η θητεία του νύν Δ.Σ. του Πανναξιακού έφτασε στο τέλος της, και σε λίγες μέρες θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., οπότε το νεοεκλεγμένο Δ.Σ., είτε παραμείνει το ίδιο, είτε έχουμε αλλαγές προσώπων θα αποφασίσει για το θέμα του προπονητή, τών μεταγραφών, και όλα τα ζητήματα της ομάδος.
Θέλοντας να κάνουμε ένα ''φλάς - μπάκ'', για το έργο του Στ. Μεϊμάρογλου, στην τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού, την διετία που μας πέρασε, αυταπόδεικτά είναι τα εξής: Τη σαιζόν (2009 - 2010) ανέδειξε τόν Πανναξιακό, πρωταθλητή στον Α΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ., με τη καλύτερη επίθεση και τη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ στή διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Δ΄, η ομάδα του Πανναξιακού τερμάτισε στήν 2η θέση και για (2) μόλις βαθμούς χάθηκε η άνοδος, με την ομάδα της Άνω Σύρου να κατακτά την 1η θέση, αλλά να αποδεικνύεται και απο τήν επιτροπή της Ε.Π.Ο., ότι χρησιμοποίησε αντικανονικά αλλοδαπό ποδοσφαιριστή για να φτάσει στον στόχο αυτόν! Την ίδια σαιζόν, (2009 - 2010), η ομάδα του Πανναξιακού έφτασε σε μία ακόμα διάκριση στο τελικό του κυπέλου Ε.Π.Σ.Κ.. Ητο πολύ σημαντικές επιτυχίες αυτές του Πανναξιακού σε πρωτάθλημα και κύπελο, διότι βασίστηκε κυρίως σε πολύι άπειρους ποδοσφαιριστές εκ τών οποίων οι πιό πολλοί 1η φορά έπαιζαν μπάλα σε ανδρική ομάδα, (όπως Πολυκρέτης Μ., Φάρκωνας Μ., Δρύς Δ., Βασιλάκης Β., Ντάσιος Γ., Ανεβλαβής Γ., Τσάπι Μ., Καπαρέλης Β., Βιλαντώνης Κ., Καπαρέλης Γ., Μιούλεν Α., κ.α.)! Τη χρονιά (2010 - 2011), ο Πανναξιακός με προπονητή τον Στ. Μεϊμάρογλου, αναδείχτηκε πανηγυρικά πρωταθλητής στήν εννιαία, Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Κ., κερδίζοντας παννάξια την άνοδο στην Δ΄ Εθνική, κάνοντας παράλληλα, ορισμένα ''μαγικά'' ρεκόρ, όπως την αήττητη πορεία σε όλο το πρωτάθλήμα, τή καλύτερη επίθεση με (51 γκόλ), τη καλύτερη άμυνα με μόλις (9 γκόλ), και το πραγματικά σπάνιο ρεκόρ, να έχει η ομάδα μόνο νίκες σε όλη την διάρκεια του 2ου γύρου του πρωταθλήματος! Εάν συνυπολογίσουμε, το ότι η ομάδα του Πανναξιακού έφτασε την ίδια σαιζόν (2010 - 2011), στό τελικό του κυπέλου Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, αντιμετωπίζοντας στα ίσα την πανίσχυρη ομάδα της Μυκόνου, (βρίσκεται μόνιμα στην 2η θέση στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής), (χάνοντας οριακά με 1 - 0, και με τον προπονητή της Μυκόνου, κ. Αθανασιάδη, να δηλώνει έκπληκτός μετά την λήξη του αγώνος, λέγοντας ότι τον εντυπωσίασε η απόδοση του Πανναξιακού, ακόμα και όταν έπαιξε για 40΄ λεπτά με 10 παίκτες), και συνυπολογίζοντας ότι καθόλη την αγωνιστική σαιζόν, αν και η ομάδα προπονούταν σε δύο ακατάλληλα για μπάλα γήπεδα, (της Κωστέρας, και το απαρχαιομένο Δ.Α.Κ. Νάξου), δεν υπήρξε ούτε ένας μυϊκός τραυματισμός ποδοσφαιριστού της ομάδος, δεν ξέρουμε τι άλλο καλύτερο θα μπορούσε να προσμένει και ο πλέον απαιτητικός οπαδός της ομάδος του Πανναξιακού!
Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, αποκλειστικά στα (117) μέλη του φάν - κλάμπ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, αναφορικά με την λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα του Πανναξιακού, δήλωσε τα εξής:
Συναντηθηκα με τον πρόεδρο του Πανναξιακού κ. Φλέριανο Βασίλη, και μου γνωστοποίησε ότι η συνεργασία μας, (μέχρι νεοτέρας), τελειώνει εδώ. Θα ήθελα απο το βήμα αυτό, να τοποθετηθώ επ' αυτού, και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδος κ. Φλέριανο Βασίλη, και σχεδόν το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανναξιακού, για την τιμή που μου έκαναν, και με εμπιστεύτηκαν στήν τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδος στα δύο χρόνια αυτά. Θέλω να πιστεύω, ότι και εγώ με την σειρά μου, τίμησα την εμπιστοσύνη τους αυτή, και έκανα ότι ήτο ανθρωπίνως δυνατό, για να έχει η ομάδα την καλύτερη δυνατή πορεία. Το να μπώ στην διαδικασία να ευχαριστήσω μεμονομένα κάποια φυσικά πρόσωπα εντός και εκτός ομάδος που με βοήθησαν σημαντικά κατά την παραμονή μου στην Νάξο, θα ήταν παρακινδυνευμένο, καθώς μπορεί να λησμονήσω κάποιον και θα ήταν άδικο! Αυτοί ξέρουν ποιοί είναι, και το πόσο τούς ευχαριστώ για όλα όσα έκαναν για μένα! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο τών παικτών της ομάδος του Πανναξιακού στα δύο αυτά χρόνια που συνεργάστηκαν μαζί μου, και είμαι ευτυχής για αυτούς, διότι έβαλαν το ονομά τούς με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, ενώ ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της Νάξου, που ήταν σημαντική η βοήθεια τούς σε όλους εμάς που υπηρετήσαμε την ομάδα του Πανναξιακού τα δύο αυτά χρόνια! Η λήξη της συνεργασίας μου με τον Πανναξιακό και τον πρόεδρο του κ. Βασίλειο Φλέριανο, έγινε σε φιλικό επίπεδο, ωστόσο κάποιες εκκρεμότητες που έχουμε, είχα την δέσμευση του, ότι θα διευθετηθούν άμεσα. Η συμβολή του κ. Φλέριανου Βασίλη, στην συνολική λειτουργεία της ομάδος του Πανναξιακού τα δύο αυτά χρόνια, ήταν κάτι παραπάνω απο συγκλονιστική, (όμως και εγώ στήριξα την ομάδα και τον ίδιο προσωπικά στα δύσκολα), τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού σκέλους, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος! Πάντα θα έχω την ομάδα του Πανναξιακού στην καρδιά μου, και θα θέλω το καλό της και την επιτυχία της.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΚΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

KATI KARAGIOZIDES SE ALLO SITE ELEGAN OTI THA ANALAVEI O ORFANOS!! NA LIPOTHIMISW TWRA I NA PERIMENW?

Ανώνυμος είπε...

ego pali akousa gia ton polemi alla zitaei leei k 35 paixtes apo tin alvania!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απολυθηκε μονος του πρωτα και μετα τον απολυσανε....οταν το παιχνιδι στα αποδυτιρια χαθει χανονται ολα μετα.τον ευχαριστουμε για τις μεγαλες χαρες που μας προσφερε......

Mister V

Ανώνυμος είπε...

Ο ανθρωπος δεν απολυθηκε. Ληξη συνεργασίας υπήρχε ή λήξη συμβολαίου καλύτερα.
Ο Στ. Μεϊμάρογλου θεωρώ ότι είναι από τους πιο πετυχημένους προπονητές που πέρασαν από τη Νάξο.
Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορούσε να πληρώνει αφού τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και επιπλέον έρχονται εκλογές με νέο Δ.Σ.
Θεωρώ με το νέο Δ.Σ ο Μεϊμάρογλου θα συνεχίσει να βρίσκεται και τον επόμενο χρόνο στον Πανναξιακό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΙΣ.......ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

oti peis megale esy pou xathikes???