Κυριακή, Απριλίου 17, 2011

Τους χάλασε την φιέστα ο ΑΠΑΣ

Την χειρότερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα, μπροστά στο κοινό του, ο Πανναξιακός και έχασε δίκαια από τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια με 72-70. Οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα έδειξαν υπέρμετρη αδιαφορία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε πολλές περιπτώσεις έδειχναν ότι βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου. Αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν αγγαρεία, αγνόησαν τα συστήματα του προπονητή τους ενώ η αγωνιστική τους συμπεριφορά έδειχνε ότι το μυαλό τους ήταν περισσότερο στα μπαράζ παρα μέσα στο παρκέ. Οι επιθέσεις τους πνίγηκαν στην πολλή καλή ζώνη του αντιπάλου, ήταν εκνευριστικά άστοχοι και η επιμονή τους στα σουτ 3 πόντων απέβη τελικά καταστροφική.
Ο ΑΠΑΣ ήταν πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο, έπαιξε ψυχωμένα με πάθος και δύναμη και απέδειξε ότι βρίσκεται δίκαια στην δεύτερη θέση του φετινού πρωταθλήματος.
Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού μοναδικό κίνητρο των δυο ομάδων ήταν το γόητρο. Είχε όμως όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, σασπένς, δυνατές μονομαχίες και συνεχόμενες διακυμάνσεις στο σκορ που κράτησαν καθηλωμένους του 250 περίπου φιλάθλους.
Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε από τα χέρια του πρόεδρου της ΕΣΚ κ. Κεράνη η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στους πρωταθλητές του Πανναξιακού.
Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του προέδρου του Πανναξιακού κ. Μ. Βαθρακοκοίλη ο οποίος αμέσως μετά την λήξη του αγώνα αποχώρισε φανερά εκνευρισμένος και δεν θέλησε να...... παραστεί στην απονομή. Το απόγευμα κάλεσε μάλιστα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να συζητήσουν για την περαιτέρω πορεία της ομάδας στα μπαράζ που αρχίζουν σε λίγες ημέρες καθώς επίσης και για την κακή σημερινή εικόνα της ομάδας και θα εισηγηθεί την επιβολή επίπληξης ή κάποιας άλλης τιμωρίας για την κακή σημερινή τους εμφάνιση.











Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για τόσο "καλοδουλεμενα σχόλια " το παραπάνω κείμενο θα έπρεπε να Δηλώνει κ το όνομα του αρθρογράφου ..ο πανναξιακο σ κατέκτησε το πρωτάθλημα ας ήταν ικανός ο απας να παει στα μπαράζ ...δώστε λοιπόν το κύπελλο εκει που νομίζετε εσείς σωστοί κ άσχετοι με το άθλημα ...Ανώνυμος!!!

Ανώνυμος είπε...

οταν οι δημοσιογράφοι και μη, γνωρίζουν τι θα κάνει ένας πρόεδρος πριν το πρσγματοποιήσει, τότε κάτι τρέχει στα εσωτερικά αυτής της ομάδας...

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ..... ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.- ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕ_ _ _ _ _ ΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως δεν έληξε 70-72 ο αγώνας και έχει γραφτεί λάθος το σκορ? Πρώτη φορά διαβάζω για αδιάφορη ομάδα κτλ κτλ και να χάνει με ένα καλάθι διαφορά.. Πόσο εμπάθεια υπάρχει στους ανθρώπους..
ΒΣ