Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011

Πασχαλινές ευχές από την «Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»

Ο Επικεφαλής της «Συμπαράταξης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων» Νίκος Μαράκης, οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και όλα τα Στελέχη του Συνδυασμού μας, εύχονται από καρδιάς σε όλους τους Ναξιώτες, τους Μικροκυκλαδίτες και τους επισκέπτες των νησιών μας Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Με την ελπίδα ότι το αναστάσιμο φως θα γαληνέψει τις ψυχές όλων μας, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πολυεπίπεδη κρίση την οποία διέρχεται η Ελληνική Κοινωνία, ευχόμαστε οι άγιες αυτές ημέρες να είναι μέρες ξεκούρασης και οικογενειακής γαλήνης, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Εκ του Γραφείου Τύπου Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ?

Η ΔΕΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΥΧΗ ΘΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
ΤΕΜΠΕΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

Για μισό λεπτό, γιατι εδώ κάτι βρωμάει: Το αγόρασε ο Δήμος; Με ποιανού λεφτά κύριε Μαργαρίτη αγόρασες το σμυρίγλι; Πόσο πλήρωσες; Το σμυρίγλι μετά το πούλησες ή το χάρισες; Με τα λεφτά του κάθε δημότη προικίζεις τους απεραθίτες; Για δώσε απαντήσεις, γιατί αρκετά ως εδώ. Η ανοχή τελείωσε. Θα τα ξαναπούμε. Το θέμα μένει ανοιχτό.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ.
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ".
ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ 9:25 μ.μ. ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΜΥΡΙΓΛΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΑΘΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ, ΤΡΟΧΕΙΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ.
ΓΚΕ ΓΚΕ ΡΕ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗ?
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥ 5:59 ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟ, ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ; ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΡΑΚΗ, ΚΟΠΡΙΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ.
ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.