Τρίτη, Απριλίου 19, 2011

Αποστολή δείγματος ναξίας σμύριδας στην Ολλανδία!!!!

Την Τρίτη 12 Απριλίου 2011, μετά από πολύμηνες προσπάθειες του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κου Μανόλη Μαργαρίτη ολοκληρώθηκε η αποστολή δοκιμαστικού φορτίου 20 τόνων σμύριδας από την αποθήκη της Μουτσούνας, προς θυγατρική στην Ολλανδία της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΜΒΝΕΕ.
Το δοκιμαστικό αυτό φορτίο σμύριδας που αγόρασε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από την Επιθεώρηση Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδος, θα υποβληθεί σε έλεγχο ποιότητας και ομοιογένειας προκειμένου να αξιολογηθεί για παραγωγή βιομηχανικής κλίμακας, με στόχο την αγορά μεγάλης ποσότητας κάθε χρόνο από.... τους Ολλανδούς Επιχειρηματίες.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να προωθήσει το Ναξιώτικό σμυρίγλι στην αγορά και να προκαλέσει εκ νέου το ενδιαφέρον των πιθανών αγοραστών, καθώς η εμπορία και η εξαγωγή της σμύριδας από τη Νάξο έχει σταματήσει για περισσότερο από 25 χρόνια.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μανώλη που από Νομαρχιακός Σύμβουλος ασχολείσαι με το πρόβλημα του σμυριγλιού. Γιατί δεν εξηγούνται αλλιώς οι "πολύμηνες προσπάθειες". Ρε θα τρελαθούμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Για μισό λεπτό, γιατι εδώ κάτι βρωμάει: Το αγόρασε ο Δήμος; Με ποιανού λεφτά κύριε Μαργαρίτη αγόρασες το σμυρίγλι; Πόσο πλήρωσες; Το σμυρίγλι μετά το πούλησες ή το χάρισες; Με τα λεφτά του κάθε δημότη προικίζεις τους απεραθίτες; Για δώσε απαντήσεις, γιατί αρκετά ως εδώ. Η ανοχή τελείωσε. Θα τα ξαναπούμε. Το θέμα μένει ανοιχτό.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΔΗΜΕΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ...ΒΡΩΜΙΑΡΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Η ΒΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΔΗΜΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΧΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΤΩΝ 8;30, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΚΑΡΒΕΛΗ. ΝΑΙ, ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ.