Κυριακή, Απριλίου 17, 2011

Συμπαράταξη: "Ψευδές και κακόβουλο το δημοσίευμα της "Κυκλαδικής" για τα οικονομικά των παιδικών σταθμών!!

Στο Φύλλο της Δευτέρας, 4 Απριλίου 2011 (Αριθμός 2.473), στην σελίδα 7, η εφημερίδα ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ δημοσίευσε ένα άρθρο του κ. Βλαχάκη σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις των Παιδικών Σταθμών και την σημερινή οικονομική τους κατάσταση. Επειδή ο κος Βλαχάκης φαίνεται να αντλεί τις «πληροφορίες» του από την Δημοτική Αρχή, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι τα γραφόμενα στο εν λόγω άρθρο είναι ψευδή και κακόβουλα, καθώς:
* Οι Παιδικοί Σταθμοί, από το 1998, είναι Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εσωτερικών. Το δημοσίευμα ψευδώς αναφέρει ότι οι Παιδικοί Σταθμοί χρηματοδοτούνταν από το Υπουργείο Υγείας και.... τώρα έρχονται στην δικαιοδοσία των Δήμων.



* Οι δύο Παιδικοί Σταθμοί του πρώην Δήμου Νάξου έχουν αποθεματικό 450.000€, δική τους γραμματειακή υποστήριξη και η προηγούμενη δημοτική αρχή τους έχει καταστήσει αυτόνομους από την λειτουργία του Δήμου. Από πού, λοιπόν, προκύπτει ότι δεν «υπάρχει φράγκο για τους Παιδικούς της Νάξου» όπως εσφαλμένα αναφέρει το δημοσίευμα;



Οι Παιδικοί Σταθμοί εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά των Ναξιωτών. Οποιαδήποτε προσπάθεια απαξίωσής τους και διάθεσης των χρημάτων τους σε άλλες πηγές θα συναντήσει την αντίθεσή μας.




Εκ του Γραφείου Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ.