Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011

Μήνυμα Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το Πάσχα

Το μήνυμα της θυσίας και της Ανάστασης του Θεανθρώπου, που πρέπει πάντα να ενυπάρχει στις ψυχές μας, κορυφώνεται τις άγιες, τούτες ημέρες που διανύουμε. Ειδικά στην παρούσα ιστορική στιγμή για τον Ελληνισμό, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η Ανάσταση του Κυρίου που έπεται της εβδομάδας των Παθών, μας γεμίζει με ελπίδα και πίστη για το βέλτιστο.
Καθώς όλη η εν ζωή πορεία του Κυρίου αποτελεί παράδειγμα για προσφορά χωρίς προσωπικά υλικά οφέλη, αντλούμε κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσχέρειες σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο.
Φέτος, η Ανάσταση βρίσκει την αυτοδιοίκηση σε..... μια νέα τροχιά, με δυσκολίες και προκλήσεις, τις οποίες, ωστόσο, είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε προς όφελος των δημοτών.

Ως δημοτική αρχή, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον των νησιών μας, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία, προκειμένου να οδηγήσουμε το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην πρόοδο και την ευημερία.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους δημότες μας και τους επισκέπτες των νησιών μας να περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα με υγεία και ευτυχία, προσδοκώντας την Ανάσταση και ανάταση ψυχών.

Μανόλης Μαργαρίτης

Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

16 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για μισό λεπτό, γιατι εδώ κάτι βρωμάει: Το αγόρασε ο Δήμος; Με ποιανού λεφτά κύριε Μαργαρίτη αγόρασες το σμυρίγλι; Πόσο πλήρωσες; Το σμυρίγλι μετά το πούλησες ή το χάρισες; Με τα λεφτά του κάθε δημότη προικίζεις τους απεραθίτες; Για δώσε απαντήσεις, γιατί αρκετά ως εδώ. Η ανοχή τελείωσε. Θα τα ξαναπούμε. Το θέμα μένει ανοιχτό.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΔΗΜΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ COPY-PASTE ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ POST ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.
Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ Η ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΡΙΞΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ?

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30.000!

ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΕΙΝΑΙ 200€ ΜΟΛΙΣ.
Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ, ΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΝΤΕΟΥΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΛΙ?
ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ?
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕ" ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΜΠΑΖΑ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΟΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΗΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

κοινο καλο ειναι η κονόμα των απεραθιτών, άρρωστα; το θέμα είναι ανοιχτο. ποσο πλήρωσε ο δημος το σμυριγλι θα το μάθουμε κυριε Μαργαρίτη; ο αυλοκόλακας 21 απριλίου 2011 9:25 προσφερει χείριστη υπηρεσία στο δήμαρχο. βρε ανεγκέφαλο το ίδρυμα θα έφτιαχνε μαγαζι του μαργαρίτη; μήπως παιρνεις ληγμενα χαπια; για ψαξε το

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΟ ΣΜΥΡΙΓΚΛΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΜΥΡΙΓΚΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ, ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ?

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ?

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΘΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΕΧΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ;
ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΠΑΙΔΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ. 4,5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΤΙ; ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΜΑΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ (ΜΕΧΡΙ 1/7/2011 - ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ), ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ, ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΙΓΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΝΑΞΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΛΠ).

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΜΥΡΙΓΛΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΤΟ ΣΜΥΡΙΓΛΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΟΙ 20 ΤΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ (ΜΑΓΑΛΟΣ ΑΘΛΟΣ - Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 146€ Ή 7,34€ Ο ΤΟΝΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ 7000ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 51357,3€ ΤΟ ΕΤΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500.000€ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ). ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΝ 50.000€ ΜΗΠΩΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ 1ΕΚ. ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΞΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ?

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ) ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

ΤΟ ΣΜΥΡΙΓΛΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΗΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΞΟΥ. ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ "ΞΥΠΝΑΕΙ" ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πάσχα καθαριότητα στην Κωμιακή δεν έγινε για πρώτη φορά τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια. Τουλάχιστον καθαρίστηκε το νεκροταφείο σαν πρώτη προτεραιότητα και δεν βεριέται, καθαρίστηκε έστω....κάτι.Η δημοτική Αρχή για άλλη μία φορά δείχνειτην πλήρη αδιαφορία της για την Κωμιακή. Το κακό είναι ότι βρισκόμαστε στην αρχή της τετραετίας οπότε......ζήσε Μάη μου...Το καλοκαίρι τουλάχιστον θα καθαριστεί το χωριό έτσι...... για τους τους ξενικούς.........ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλο τον κόσμο με αγάπη υγεία και ευτυχία και υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

"ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΕΧΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ;"

ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ.

"ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ. 4,5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΤΙ; ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ."

ΛΥΣΑΞΕ Η "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΣ.
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΦΟΡΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ?
ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 4,5 ΑΛΛΑ 3,5 ΟΙ ΜΗΝΕΣ.

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΤΗ ΣΥΝΑΞΙΑ ΚΛΠ.
ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ 10:34. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΒΕΝΤΗΣ. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ " ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΠΟΥΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ". ΕΣΥ ΒΙΟΛΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ, Ε; Η ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ?

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΠΑΘΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

0 10:34

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ";

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΤΟ ΣΜΥΡΙΓΛΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΠΑΙΔΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΣ (ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ).

Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΚΟΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΤΟ ΣΜΥΡΙΓΚΛΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ"...
ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
Η ΝΑΞΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ...